Νιλμάρ: Η "καψούρα" του Μπέντο έρχεται την Τετάρτη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Νιλμάρ στον Ολυμπιακό, αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη (17/08) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους "ερυθρόλευκους". Διαβάστε ποια θα είναι οι ετήσιες αποδοχές του 32χρονου άσου που αποτελεί "καψούρα" του Πάουλο Μπέντο.

Νιλμάρ: Η "καψούρα" του Μπέντο έρχεται την Τετάρτη

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Όπως έγινε γνωστό από το πρωί της Τρίτης (16/08) ο Νιλμάρ είναι ο "εκλεκτός" για την επίθεση των "ερυθρολεύκων". Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν αίσιο τέλος κι ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται την Τετάρτη (17/08) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο 32χρονος επιθετικός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με 1.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιλμάρ ήταν "διακαής πόθος" του Πάουλο Μπέντο απ' όταν ο έμπειρος τεχνικός καθόταν στον πάγκο της Κρουζέιρο. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, ο Βραζιλιάνος θα δηλωθεί στη λίστα για τα παιχνίδια με την Αρούκα, καθώς ο Μπέντο τον θέλει για τη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης" την επόμενη Πέμπτη (25/08).

Μοναδικό αρνητικό στοιχείο το γεγονός πως είναι άπραγος κάτι περισσότερο από δύο μήνες, αφού η τελευταία συμμετοχή με την Αλ Νασρ πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΛΜΑΡ

Ο Νίλμαρ είναι 32 ετών και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ιντερνασιονάλ. Το 2002 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μέσα σε δύο χρόνια, συμπλήρωσε 42 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, πετυχαίνοντας 16 γκολ.

Το 2004 η Ευρώπη και συγκεκριμένα η Λιόν, του χτύπησε την πόρτα. Στη Γαλλία δεν έκανε κάτι σπουδαίο και μετά από 2 γκολ σε 32 εμφανίσεις επέστρεψε στην πατρίδα του. Μετά από τέσσερα άκρως επιτυχημένα χρόνια σε Κορίνθιανς και Ιντερνασιονάλ (ξανά), επέστρεψε στην Ευρώπη, βάζοντας τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Το δεύτερο πέρασμα του από την Ευρώπη (26 γκολ σε 85 εμφανίσεις) ήταν καλύτερο από το πρώτο, αλλά όχι τόσο καλό ώστε να τον κρατήσει στη γηραιά ήπειρο. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στο Κατάρ και μετά από μια μικρή επιστροφή στη Βραζιλία φόρεσε τη φανέλα της Αλ Νασρ στα Αραβικά Εμιράτα.

Από το 2003 μέχρι το 2011 έχει φορέσει 24 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας πετυχαίνοντας 9 γκολ.

Δείτε την γκολάρα που έχει βάλει στην Κορίνθιανς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτός είναι ο Νίλμαρ που θέλει ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK