Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός

Ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών ενόψει Αρσεναλ έχει να αντιμετωπίσει ο Ζαρντίμ. Σοβαρότερος αυτός του Παπάζογλου που μένει εκτός για 1,5 μήνα, την Κυριακή κρίνεται του Μοντέστο.

Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός

Με αρκετά προβλήματα αποχώρησε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός. Το θετικό είναι ότι πήρε τη νίκη, το αρνητικό είναι ότι έχει αρκετούς τραυματίες.

Σοβαρότερος τραυματισμός όλων είναι αυτός του Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση αριστερού ώμου και έχει τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο. Μετά τις εξετάσεις που έγιναν ο νεαρός μπακ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα.

Με πρόβλημα αποχώρησε και ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση. Ο Γάλλος θα επανεξεταστεί την Κυριακή για να διαπιστωθεί αν θα προλάβει το ματς με την Άρσεναλ.

Οσον αφορά στον σκόρερ στο Περιστέρι, Νταβίδ Φουστέρ, δεν έχει κάτι σοβαρό πέραν από τις κλωτσιές που δέχθηκε και τον πόνο στον δεξί ώμο από ένα χτύπημα.

Βάσει τα προβλήματα και τη δεδομένη απουσία του Βασίλη Τοροσίδη από το ματς της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός έχει κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και στα χαφ. Για τα δεξιά υπάρχει ο Γιάννης Μανιάτης, ωστόσο αν παίξει εκεί με την Αρσεναλ το θέμα είναι ποιος θα παίξει στα χαφ. Εκτός αν ο Φέισα είναι έτοιμος και σε θέση να αγωνιστεί.

Το θετικό είναι ότι ο Αμπντούν και ο Τζεμπούρ επιστρέφουν με την Αρσεναλ, ενώ ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Φετφατζίδη και φυσικά του Φέισα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK