Ντιόγκο: "Όταν επιστρέψω θα δείτε τον πραγματικό Ντιόγκο"

Με ανεβασμένη ψυχολογία από το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Σάντος στο ματς με τη Σεαρά, ο Ντιόγκο με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, δίνοντας πολλές υποσχέσεις και ευχήθηκε οι "ερυθρόλευκοι" να πετύχουν δύο νίκες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο ματς με τη Μαρσέιγ για το Champions League.

Ντιόγκο: "Όταν επιστρέψω θα δείτε τον πραγματικό Ντιόγκο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου επιθετικού στον "Πρωταθλητή":

Για το αν έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση: "Ισχύει το ίδιο και τώρα. Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό, αλλά για την ώρα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μου για να πω ότι έρχομαι ή πως μου είπαν ότι δεν με θέλουν και να δω τι θα κάνω. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό.

Αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι να περιμένω και αυτό θα κάνω. Ίσως σε μια-δύο εβδομάδες να μπορώ να σας πω περισσότερα. Να ξέρει ο κόσμος μας, πάντως, ότι αν επιστρέψω θα δουν τον πραγματικό Ντιόγκο. Είμαι έτοιμος για να παίξω μεγάλη μπάλα και να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός στον Ολυμπιακό".

Για το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής: "Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Το περίμενα πολύ καιρό. Θέλω αυτό το γκολ να είναι η αρχή της αναγέννησής μου. Προσπαθούσα πολύ όλο αυτό το διάστημα για να πάρω ευκαιρίες και να δείξω ότι είμαι εδώ και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα (σ.σ. στη Σάντος). Έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου και τώρα θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να συνεχίσω να σκοράρω".

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: "Εύχομαι στον Ολυμπιακό να κερδίσει το ντέρμπι και να ξαναβρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ανήκω ακόμα στην ομάδα και πάντα ενημερώνομαι για τα αποτελέσματά της. Μακάρι να κερδίσουμε και να τα καταφέρουμε και στη Γαλλία για το Champions League".

Γίνε ο προπονητής του ντέρμπι! Μπες και ψήφισε τις καλύτερες ενδεκάδες και κέρδισε δώρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK