Ντουρμάζ: "Δεν συγκρίνεται το κοινό του Ολυμπιακού"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Μάλμε, τη φανέλα της οποία είχε φορέσει την τετραετία 2008-2012.

Ντουρμάζ: "Δεν συγκρίνεται το κοινό του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο των φιλάθλων του Ολυμπιακού έπλεξε σε δηλώσεις που παραχώρησε σε σουηδικό μέσο ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα πιο καυτή και από αυτήν στην Τουρκία.

"Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω εναντίον της Μάλμε από σεβασμό στην πρώην ομάδα μου. Έχω δει παιχνίδια της Μάλμε, είναι πολύ καλή ομάδα και δεν μου έκανε έκπληξη η πρόκρισή της. Είναι σημαντικό για μένα ότι θα επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο και θα παίξω εναντίον της.

Θα είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα να είμαι αντίπαλος, θα κάνω το παν για να νικήσει η ομάδα μου, αλλά αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω το γκολ. Η έδρα της Μάλμε είναι πολύ δυνατή, αλλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχει σύγκριση με το κοινό του Ολυμπιακού που δημιουργεί τρομερή πίεση στον αντίπαλο. Είναι πιο καυτή η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα ακόμη και από την Τουρκία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK