Ντουρμάζ: "Όνειρο για κάθε παίκτη το Champions League"

Ο Τζίμι Ντουρμάζ, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ερυθρόλευκων". Ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του δηλώνει ο Σουηδός.

Ντουρμάζ: "Όνειρο για κάθε παίκτη το Champions League"

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποτελεί και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, υπογράφοντας το μεσημέρι της Παρασκευής (22/8) το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα. Ο Σουηδός, προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ερυθρόλευκων" στην κάμερα του "Olympiacos TV", τονίζοντας πως ήταν πάντα ένα όνειρο γι' αυτόν η συμμετοχή στο Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό! Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου, ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που κάνεις;

Νιώθω χαρά! Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ! Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα παίξω για την ομάδα.

Ντουρμάζ: "Όνειρο για κάθε παίκτη το Champions League"

Κοιτούσες τον αριθμό 41 στο κασκόλ που φοράς και μιλούσες για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Είσαι έτοιμος να προσθέσεις και άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη μας;

Φυσικά, αυτός είναι βασικός στόχος! Να κερδίζουμε τίτλους! Όσους περισσότερους μπορούμε! Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πρωταθλήματα 42!

Το UEFA Champions League είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε παίκτη. Ποιο είναι το όνειρό σου σχετικά με την ευρωπαϊκή σου παρουσία;

Είναι μεγάλο όνειρο για εμένα το να παίξω στο UEFA Champions League και ειδικά το να το πράξω με τον Ολυμπιακό και έχοντας την υποστήριξη του κόσμου! Είναι το όνειρο για κάθε παίκτη και νομίζω ότι πρόκειται για ένα φανταστικό συναίσθημα.

Αναφέρθηκες στον κόσμο του Ολυμπιακού και με την ευκαιρία, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας;

Θα είναι υπέροχα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να εισπράξω την υποστήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού! Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους!

Διαβάστε ακόμη

O Ντουρμάζ προκαλεί τον Ιμπραχίμοβιτς (VIDEO)

Το προφίλ του Τζίμι Ντουρμάζ: Ένα "εργαλείο" στα χέρια του Μίτσελ (VIDEO)

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ντουρμάζ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK