Ντουρμάζ: "Περίεργο που δεν παίζω στον Ολυμπιακό"

Συνέντευξη παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του ο άσος του Ολυμπιακού Τζίμι Ντουρμάζ, σχολιάζοντας το λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει με τους "ερυθρόλευκους", καθώς και τις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ντουρμάζ: "Περίεργο που δεν παίζω στον Ολυμπιακό"
ΙΝΤΙΜΕ

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στη Σουηδία καθώς ήταν υποψήφιος για "καλύτερος Σουηδός χαφ της χρονιάς" στα αθλητικά βραβεία που διεξάγονται κάθε χρόνο στην σκανδιναβική χώρα και μίλησε στην "Aftonbladet" για τη μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό.

Είσαι επιτυχημένος με την Εθνική Σουηδίας, αλλά δεν παίζεις στην ομάδα σου. Γιατί συμβαίνει αυτό;

"Είναι περίεργο και απογοητευτικό. Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει. Τα πηγαίνω πολύ καλά με την Εθνική ομάδα. Έπαιξα καλά με Ρωσία και Λιχτενστάιν και μόλις επέστρεψα αγωνίστηκα για 90 λεπτά και κερδίσαμε. Θεωρώ πώς ήταν καλή η προσπάθειά μου. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν η ίδια. Βέβαια η ομάδα κέρδισε και όταν γίνεται αυτό δεν μπορείς να πεις κάτι. Προσωπικά όμως ήταν απογοητευτικό. Είχα συζήτηση με στελέχη της ομάδας το περασμένο Σάββατο και μου είπαν πώς πιστεύουν σε εμένα και ότι θα παίξω, οπότε δεν υφίσταται κάποιος κίνδυνος".

Εσύ ήθελες αυτή τη συζήτηση;

"Φυσικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις θέλεις να ελέγχεις τι ακριβώς συμβαίνει. Αλλά και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου. Επομένως ήταν αμοιβαία πρωτοβουλία"

Δεν βλέπουν τις εμφανίσεις σου με τη Σουηδία;

"Όλοι οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται σε πλήρη έλεγχο. Ο προπονητής πάντα με συγχαίρει όταν παίζω καλά".

Ντουρμάζ: "Περίεργο που δεν παίζω στον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK