Ντουρμάζ: "Θέλω Τράμπζονσπορ"

Σύμφωνα με τουρκικό μέσο, ο Τζίμι Ντουρμάζ επικοινώνησε με ανθρώπους της Τράμπζονσπορ εκδηλώνοντάς τους την επιθυμία του να αγωνιστεί στο σύλλογο.

Ντουρμάζ: "Θέλω Τράμπζονσπορ"

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τράμπζονσπορ βρίσκεται το όνομα του Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού. Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός δεν κατάφερε να δικαιώσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών κατά την περσινή σεζόν, ενώ φέτος βλέπει πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη θέση του που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Όπως αναφέρει η τουρκική "Fotomac" μάλιστα, ο Ντουρμάζ φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Τράμπζονσπορ εκδηλώνοντάς τους το ενδιαφέρον του να μετακομίσει στο σύλλογο: "Πάρτε με από εκεί. Θέλω να έρθω", δήλωσε ο Σουηδός σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τούρκων.

Αναφέρεται επίσης πως η τουρκική ομάδα αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πρωταθλητές Ελλάδας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ