Ντουρμάζ: "Χάος στην Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα παίξεις"

Με τα... χειρότερα λόγια μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Τζίμι Ντουρμάζ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του.

Ντουρμάζ: "Χάος στην Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα παίξεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από μια διετία, ο Τζίμι Ντουρμάζ αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ.

Ο πρώην πια άσος των "ερυθρολεύκων" παραχώρησε συνέντευξη στη σουηδική " expressen", στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, σχολιάζοντας και την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Τα λόγια του δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά...

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν το γαλλικό ποδόσφαιρο είναι λίγο πιο οργανωμένο από αυτό της Ελλάδας απάντησε: "Λίγο; Μπορείς να στοιχηματίσεις τον κ@@@ο σου σε αυτό!Υπάρχει μεγάλη, πολύ μεγάλη διαφορά. Στην Ελλάδα ανέβαλαν και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Όλο αυτό το χάος ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο ήθελα να φύγω από την Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα δώσεις τα παιχνίδια σου. Αν ποτέ τα παίξεις!. Είναι ωραίο που πήγα σε μία πιο οργανωμένη χώρα κι ένα πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Ξέρεις ότι στη Γαλλία θα γίνουν όλα στην ώρα τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάριν: "Τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK