"Ο Αμπιντάλ γυρίζει στην Μπάρτσα"

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Ερίκ Αμπιντάλ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όπως υποστηρίζει ακόμα ένα ισπανικό Μέσο, η "Mundo Deportivo".

"Ο Αμπιντάλ γυρίζει στην Μπάρτσα"

Η καταλανική εφημερίδα κυκλοφόρησε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου με βασικό θέμα τον Γάλλο αμυντικό του Ολυμπιακού και τη συμφωνία του να γυρίσει στη Βαρκελώνη, για λογαριασμό του συλλόγου με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα.

"Ο Αμιπντάλ γυρίζει στην Μπάρτσα", αναφέρει ο τίτλος του πρωτοσέλιδου, στο οποίο εν συνεχεία υπάρχει και η σχετική εξήγηση: "Ο ποδοσφαιριστής και ο μπλαουγκράνα σύλλογος ήρθαν σε συμφωνία για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή των σχολείων. Ο Ερίκ έχει πάρει την απόφαση και αυτή θα τεθεί σε ισχύ όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο".

"Ο Αμπιντάλ γυρίζει στην Μπάρτσα"

Αυτή είναι η τρίτη φορά που κάποιο έντυπο αναφέρεται στο μέλλον του άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή. Αρχικά, η ελληνική " Live Sport", επικαλούμενη ισπανικές πηγές, εξηγούσε σε ρεπορτάζ της 19ης Οκτωβρίου ότι το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στη Βαρκελώνη (στη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών) είχε να κάνει με ιατρικές εξετάσεις, αλλά και με τις επαγγελματικές εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον του. Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, έκανε λόγο για ενδεχόμενη διακοπή της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό ακόμα και μέσα στον χειμώνα.

"Ο Αμπιντάλ γυρίζει στην Μπάρτσα"

Εν συνεχεία, στις 30 Οκτωβρίου, η έτερη μεγάλη αθλητική καταλανική εφημερίδα " Sport", μέσω της ιστοσελίδας της, είχε αποκαλύψει συμφωνία του παίκτη με την Μπαρτσελόνα για τις ακαδημίες. "Ο Γάλλος νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Μίτσελ του έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό, όμως ο Αμπιντάλ φαίνεται να έχει άλλα σχέδια", έγραφε το σχετικό δημοσίευμα κι έκανε λόγο ακόμα και για αποχώρηση τον Ιανουάριο.

"Ο Αμπιντάλ γυρίζει στην Μπάρτσα"

Ο παίκτης πήρε θέση αμέσως μετά τη δημοσίευση του δεύτερου ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας στο twitter του (σε αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά) πώς "σχετικά με τις πληροφορίες για το μέλλον μου, είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν έχω κάνει καμία ανακοίνωση για το θέμα".

Η τοποθέτηση αυτή δεν διέψευσε κανένα από τα προηγούμενα δημοσιεύματα και η φημολογία γύρω από το μέλλον του συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα το τρίτο δημοσίευμα, αυτό της "Mundo Deportivo".

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος είχε εξηγήσει στο Contra.gr ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιθυμούν την παραμονή του σπουδαίου άσου μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και θα έκαναν προσπάθεια μέσα στον Νοέμβριο για να το πετύχουν.

Η απόφαση για επιστροφή στη Βαρκελώνη μετά από το τέλος της καριέρας του στον Ολυμπιακό μοιάζει ειλημμένη κυρίως λόγω της συζύγου του, η οποία δεν περνάει καλά στην Ελλάδα και γι' αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες έχει εγκατασταθεί με τα παιδιά της οικογένειας στην καταλανική πρωτεύουσα.

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Cherchez la femme! Τι τρέχει με Αμπιντάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK