Ο Διαμαντάκος συνεχίζει στην Καρλσρούη

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα αγωνιστεί στον Καρλσρούη του χρόνου. Τι ισχύει με τον Ολυμπιακό.

Neu beim KSC: KSC - Neuzugang Dimitris DIAMANTAKOS im KSC Trikot, Portrait, Portraet, Portrt, Kopf . Vorstellung, Portraittermin.

Fussball 2. Bundesliga: Karlsruher SC, Karlsruhe, 06.08.2015 --

Football/ Soccer 2nd Division: Karlsruher SC has a new player: Dimitris DIAMANTAKOS from Greece, Karlsruhe, August, 06 2015 --
Διαμαντάκος-Καρλσρούη GES-SPORTFOTO

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος παραχωρήθηκε ως δανεικός για ακόμα μία φορά από τον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά με προορισμό την Καρλσρούη.

Ο 22χρονος επιθετικός ανήκε πέρυσι στο δυναμικό των νταμπλούχων Ελλάδας και αγωνίστηκε σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες ως αλλαγή, σκοράροντας 4 φορές.

Παρ' όλα αυτά, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα κι έτσι αποχώρησε από το έμψυχο δυναμικό, με προορισμό την Zweiteliga και τον γερμανικό σύλλογο να έχει την επιλογή αγοράς το καλοκαίρι του 2016.

"Εδώ και αρκετό διάστημα μας απασχολούσε ο Δημήτρης. Στα μάτια μας είναι ένας πολύ ενδιαφέρον επιθετικός. Είναι νέος σε ηλικία αλλά έχει μεγάλη εμπειρία από την Ελλάδα και δύο συμμετοχές σε επίπεδο Champions League. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον έχουμε εδώ μαζί μας", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γιανς Τοντ.

Από την πλευρά του, ο διεθνής επιθετικός που θα φοράει τη φανέλα με το "9", επεσήμανε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα έχω αυτήν την ευκαιρία στην Καρλσρούη. Είχα και άλλες επιλογές αλλά προτίμησα να έρθω εδώ. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK