Ο Έμερι και οι πέντε

Η επιθυμία του Ουνάι Έμερι να εργαστεί σε σύλλογο της Αγγλίας ή της Ιταλίας ενεργοποιεί τις υπόλοιπες λύσεις του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα πέντε ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο. Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-2.

Ο Έμερι και οι πέντε

Ο Ουνάι Έμερι έχει θέσει ως προτεραιότητα να εργαστεί σε σύλλογο της Αγγλίας (ισπανικά και βρετανικά δημοσιεύματακάνουν λόγο γιαενδιαφέρον της Λίβερπουλ) ή της Ιταλίας και αυτό οδηγεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο να ρίξουντούτη την ώρα μεγαλύτερο βάροςστις εναλλακτικές λύσεις που έχουν από την ισπανική αγορά.

Με τον 41χρονο Βάσκο θα ασχοληθούν μόνο σε περίπτωση που δεν βρει αυτό που θέλει στη Πρέμιερ Λιγκ ήστο Καμπιονάτο.

Τούτη την ώρα, πάντως, εκείνοι που απασχολούν τους "ερυθρόλευκους" είναιο Μίτσελ, ο Καπαρός, ο Μεντιλιμπάρ, ο Μανθάνο(είναι ο μοναδικός που δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή) και ο Μαρτίνεθ.

Εκπρόσωπος της διοίκησης των Πειραιωτώναναμένεται ναταξιδέψει στην Ισπανία μετά τον τελικό του κυπέλλου, γιαμια σειρά από συζητήσεις.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει λάβει υπόψητου τις συμβουλές του Ερνέστο Βαλβέρδε για την επόμενη ημέρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ οι δυο τους θα έχουν μία ακόμη αναλυτικήσυζήτηση την ερχόμενηΔευτέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK