Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Μαρακανά" του Βελιγραδίου στις 4 Μαΐου.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ήταν γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες πως ο Ερυθρός Αστέρας είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τη διεξαγωγή φιλικού στο "Μαρακανά" στο πλαίσιο των εορτασμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας.

Πλέον, είναι κι επίσημο, αφού oι Σέρβοι ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Βελιγράδι.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην πρωτεύουσα της Σερβίας, καθώς η πρώτη ήταν στις 12 Νοεμβρίου του 1994, όταν ο Ερυθρός Αστέρας είχε επικρατήσει 4-1.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα