Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο "Μαρακανά" του Βελιγραδίου στις 4 Μαΐου.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Ήταν γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες πως ο Ερυθρός Αστέρας είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τη διεξαγωγή φιλικού στο "Μαρακανά" στο πλαίσιο των εορτασμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας.

Πλέον, είναι κι επίσημο, αφού oι Σέρβοι ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Βελιγράδι.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην πρωτεύουσα της Σερβίας, καθώς η πρώτη ήταν στις 12 Νοεμβρίου του 1994, όταν ο Ερυθρός Αστέρας είχε επικρατήσει 4-1.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ