Ο Φορτούνης έριξε και άλλο αλάτι στις πληγές του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Φορτούνης αγαπά με πάθος και το μπάσκετ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, με το τελευταίο του ποστάρισμα πάντως, που αφορά ένα "λάφυρο", να έρχεται σε κακό... timing για τον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που πέρα από την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά έχουν συμπάθεια και για την πορτοκαλί και συνεπώς και για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου, ωστόσο ο Κώστας Φορτούνης συνιστά μια κατηγορία... μόνος του!

Δεν είναι μόνο οι πολύ συχνές εξορμήσεις του στο (γειτονικό με το "Καραϊσκάκης") ΣΕΦ, αφού ο Τρικαλινός άσος έχει πολύ καλή σχέση και με αρκετούς αθλητές από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ενώ η εκτίμηση που τρέφει για τον Βασίλη Σπανούλη είναι απεριόριστη και την έχει δείξει σε άπειρες διαδικτυακές αναρτήσεις του.

Η "τρέλα" του πάντως με το μπάσκετ δεν περιορίζεται μόνο εντός των συνόρων, με τον "Φορτού" να βλέπει και Ευρωλίγκα και να έχει ξεχωρίσει από τους νυν σταρ του αθλήματος τον Λούκα Ντόντσιτς, τον 19χρονο παιδί θαύμα που έχει ήδη στο παλμαρέ του ένα Ευρωμπάσκετ με την εθνική Σλοβενίας και ο οποίος θα διεκδικήσει στο Βελιγράδι και την πρώτη του Ευρωλίγκα.

Κατάφερε μάλιστα να εξασφαλίσει και μία φανέλα της Ρέαλ Μαδρίτης υπογεγραμμένη από τον Ντόντσιτς (προφανώς στο πλαίσιο της παρουσίας των "μερένγκες" στην Αθήνα για τα δύο πρώτα ματς πλει οφ με τον Παναθηναϊκό) και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instastory, όπου πάνω στη φανέλα υπάρχει η φράση "με πολλή αγάπη...".

Ο Φορτούνης έριξε και άλλο αλάτι στις πληγές του Παναθηναϊκού

Φυσικά, τέτοια εποχή που πήρε τη φανέλα στα χέρια του μάλλον έρχεται για να ξυπνήσει άσχημες μνήμες στον Παναθηναϊκό που έχασε τη μάχη με την Ρεάλ στο δρόμο προς το Final-4 (1-3 οι νίκες), με τον Ντόντσιτς να έχει μάλιστα ενεργό ρόλο στον πράσινο αποκλεισμό την περασμένη Παρασκευή.

Μετά τα τρία πρώτα ματς της προημιτελικής σειράς που η απόδοσή του κυμάνθηκε σε ρηχά νερά, στο τέταρτο ήταν... on fire, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων τέσσερα τρίποντα, με το τελευταίο - με το ένα πόδι στον αέρα- να είναι 1 λεπτό και κάτι πριν το φινάλε και να υπογράφει την πρόκριση των Μαδριλένων εις βάρος της ελληνικής ομάδας.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK