Ο γάμος Βαλβέρδε-Μπαρτσελόνα ενθουσίασε τον Ολυμπιακό!

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Βαλβέρδε τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και ο Κώστας Καραπαπάς έστειλαν μήνυμα στον πρώην προπονητή των Πειραιωτών.

Ο γάμος Βαλβέρδε-Μπαρτσελόνα ενθουσίασε τον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε στις καρδιές όλων των φίλων του Ολυμπιακού όχι μόνο για τους τίτλους που κατέκτησαν οι "ερυθρόλευκοι" με αυτόν στο τιμόνι αλλά για το άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα (2008-09, 2010-2012) και η σχέση αγάπης που συνδέει τις δύο πλευρές φάνηκε και το απόγευμα της Δευτέρας.

Λίγη ώρα αφότου η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του "Τσινγκούρι" ως νέου της τεχνικού στη θέση του Λουίς Ενρίκε, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλησαν να ευχηθούν "καλή επιτυχία" στον 53χρονο Ισπανό τεχνικό μέσω ποσταρίσματος στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

"Παντοτινά ένας από εμάς! Mucha Suerte", ήταν το σχετικό μήνυμα, το οποίο συνοδευόταν από φωτογραφία του Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποθεωτικό σχόλιο για τον νέο τεχνικό της Μπαρτσελόνα και πρώην του Ολυμπιακού έκανε και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: "Ανέβηκε στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου! Άξιος! Και πάντα ένας απο εμάς! ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ...".

Ο γάμος Βαλβέρδε-Μπαρτσελόνα ενθουσίασε τον Ολυμπιακό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK