Ο Γκαρθία παραδέχτηκε το λάθος στο ξεκίνημα του αγώνα

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά το 1-1 με τον Αστέρα και μίλησε όχι μόνο για κακό πρώτο ημίχρονο αλλά και για λάθος... στρατηγικής στο ξεκίνημα.

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πρώτο ημίχρονο και παρότι στο δεύτερο βελτιώθηκε και είχε τη μερίδα του λέοντος στις κλασικές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, με το γεγονός αυτό να τον ρίχνει στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος μάλιστα ο προπονητής του, δεν δίστασε να ομολογήσει πως έγινε λαθος στρατηγικής στην έναρξη του αγώνα και επανέλαβε πως είναι δική του δουλειά να βελτιώσει την απόδοση κάποιων παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας για τους Πειραιώτες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

"Ξεκινήσαμε με ένα λάθος στη στρατηγική μας στο ένα άκρο μας, κάναμε λάθος στους υπολογισμούς μας, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε μονομαχίες, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε αυτό που θέλαμε.

Είναι αλήθεια πώς η απόδοση πολλών παικτών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και αυτό που πρέπει να αλλάξω είναι να βελτιώσω την απόδοσή τους, δουλεύοντας πάνω στα λάθη που έκαναν. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αγωνιστική είναι διαφορετική.

Εμείς θα δουλέψουμε πολύ για να μην επαναλάβουμε τα σημερινά λάθη", δήλωσε για το ματς της Τρίπολης ο Ισπανός τεχνικός, ενώ ερωτηθείς για το αν αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Φιγκέιρας με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τις φήμες να τον θέλουν παραχωρείται στην Μπράγκα, είπε:

"Ο Φιγκέιρας θα μας πει την απάντησή του τη Δευτέρα. Τουλάχιστον ελπίζουμε να μας το πει τη Δευτέρα. Εκείνος θα μας το ανακοινώσει. Μένουν λίγες μέρες, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει περιθώρια βελτίωσης σε πολλές θέσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK