Ο "κακός χαμός" για τον πάγκο του Ολυμπιακού!

Αν ισχύουν τα όσα έγραψε η Marca για τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο περί επιστροφής του στην Αργεντινή, τότε το πιθανότερο είναι οι “ερυθρόλευκοι” να ενεργοποιήσουν το "Plan B". Τι συμβαίνει με Λουτσέσκου, Λεμονή και Μπέσνικ Χάσι.

Ο "κακός χαμός" για τον πάγκο του Ολυμπιακού!
lemonis hasi lutseskou

Οριστικά σε εβδομάδα... προπονητή στον Ολυμπιακό μπαίνουμε από την Δευτέρα (30/5). Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και αν πιστέψουμε τα όσα αποκάλυψε χθες (29/5) η “Marca”,τότε ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο έφυγε από το “κάδρο”.

Μ' αυτά και μ' αυτά, οι “ερυθρόλευκοι” είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν τις υπόλοιπες επιλογές που έχουν στα χέρια τους. Μία εξ αυτών είναι του Πέδρο Μάρτινς της Γκιμαράες, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του ότι σε περίπτωση που φύγει από την Πορτογαλία να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Υπάρχει φυσικά και ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος όμως είναι άγνωστο πότε θα λύσει το συμβόλαιό του με την Ρούμπιν Καζάν. Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί ακόμα και στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να απαιτείται χρόνος για να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός μαζί του. Και χρόνος αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.

Οπότε, τι απομένει; Τα ονόματα που έχουν γραφτεί εδώ και καιρό ως οι προπονητές που βρίσκονται στο “Plan B”είναι συγκεκριμένα. Οι Λουτσέσκου και Λεμονής έχουν τις πιθανότητές τους, με τον Ρουμάνο να μην έχει κλείσει ακόμα σε ομάδα και τον Τάκη να περιμένει στο ακουστικό του.

Συν τοις άλλοις, τον Ολυμπιακό περιμένει και ο Μπέσνικ Χάσι, σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν στο Βέλγιο με αφορμή και το ενδιαφέρον της Λόκερεν.

Υπομονή όμως... Η κλεψύδρα αδειάζει και δεν αποκλείεται στο τέλος της εβδομάδας να ανακοινωθεί ένας εκ των Λουτσέσκου ή Λεμονή! Εκτός πια κι αν ο Ολυμπιακός έχει κάνει μυστικές συζητήσεις με ξένο προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει όχι μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά ούτε στην πιάτσα των ατζέντηδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK