Ο Καραπαπάς έστειλε μήνυμα για τη νέα έδρα της Εθνικής

Ο Κώστας Καραπαπάς διέψευσε δημοσίευματα αναφορικά με το ποσό που νοικιάζει η Εθνική το "Γεώργιος Καραϊσκακης" και έκανε πρόταση για την... επόμενη έδρα της "γαλανόλευκης".

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και με τρία γκολ διέλυσε με 4-0 το Γιβραλτάρ και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ του Μουντιάλ , όμως η ένταση δεν έλειψε από το "Καραϊσκάκης".

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους υπήρχαν επεισόδια μεταξύ οπαδών λόγω μίας φανέλα του Παναθηναϊκού που έκανε την εμφάνισή της στις εξέδρες ενώ στο φινάλε του αγώνα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, θέλησε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο σε πράγματα που γράφτηκαν με την έδρα του Ολυμπιακού, που είναι ταυτόχρονα και έδρα της εθνικής ομάδας τα τελευταία χρονια.

"Εγώ νομίζω ότι η Αγιά Σοφιά θα είναι καλύτερη για έδρα της Εθνικής απο τη νέα Τούμπα. Όπως είδα τις μακέτες των δυο γηπέδων, νομίζω ότι η Αγιά Σοφιά κάνει περισσότερο...

Όσο για το Καραισκάκη, να ενημερώσω απλώς ότι τα 200,000 που υποτίθεται δίνει η Εθνική είναι ένα ακόμα ψέμα που διακινούν τα γιουσουφάκια!

Αν θέλετε να μάθετε και περισσότερα εδω είμαστε! Καλή επιτυχία στην Εθνική μας στους αγώνες μπαράζ!", ήταν το χαρακτηριστικό ποστάρισμά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK