Ο Καραπαπάς και οι... υπάλληλοι των Μελισσανίδη, Σαββίδη

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν το κρίσιμο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ για το πρωτάθλημα η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μυρίζει... μπαρούτι. Έπειτα από την ανακοίνωση της ΕΠΟ ο Κώστας Καραπαπάς αντεπιτέθηκε με μομφές κατά των Γραμμένου - Δέδε.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ποδόσφαιρο αυτού κάθε αυτού έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον παίζουν οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΕΠΟ, ΚΕΔ.

Έπειτα από την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που σημείωσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ξεφτιλίζουν την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο, όπως αναμενόταν ήρθε η απάντηση μέσω Κώστα Καραπαπά.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μία μακροσκελή τοποθέτηση στα social media χαρακτήρισε "υπάλληλους" των Μελισσανίδη, Σαββίδη τους Γραμμένο - Δέδε.

Συγκεκριμένα, το post αναφέρει: "Με τον ορισμό των διαιτητών του ντέρμπι καταλάβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΚΕΔ.

Με την σημερινή ανακοίνωση-ντροπή της ΕΠΟ που επιτίθεται στον μεγαλύτερο αθλητικό Σύλλογο της χώρας, κατάλαβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΕΠΟ.

Καταλαβαίνουμε ότι οι κύριοι Γραμμένος και Δέδες λειτουργούν ως υπάλληλοι αντιστοίχως των Σαββίδη, Μελισσανίδη αλλά θα λειτουργούν και επίσημα ως υποκατάστημα ή ως Ομοσπονδία;

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόλμησε να υποστηρίξει εγγράφως ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Η μόνη ομάδα που τα τελευταία χρόνια σηκώνει την ελληνική σημαία στην Ευρώπη έγινε ξαφνικά η ομάδα που «ξεφτιλίζει» το ποδόσφαιρο των δήθεν «εξυγιαντών».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίζεται απο τον τρόπο που το διοικείται κυριοι της ΕΠΟ και σήμερα με την παρέμβαση των Συνομοσπονδιών στο θέμα διαιτησίας αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά η αποτυχία σας.

Όσο για τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος κάθιδρος προσπαθούσε όλο το πρωί να εξηγήσει στα τηλέφωνα (σε ποιούς άραγε;) γιατί αλλάζει η δομή της ΚΕΔ, αντί να απειλεί ότι θα πάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στα όργανα της Ομοσπονδίας να στείλει στα όργανα τον εαυτό του για να μας εξηγήσει επιτέλους τι εννοούσε ο Ρώσσος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν έλεγε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση: «Ο Γραμμένος είναι δικός μας».

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα μετά απο αυτή την ανακοίνωση για την σχέση του Συλλόγου μας με την ΕΠΟ.

ΥΓ.: Επίσης αυτοί που σας είπαν να γράψετε στην ανακοίνωση ότι ξεφτιλίζετε το ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρετε πόσα δημοσιεύματα, βίντεο, επιστολές, εκπομπές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχουν στείλει στις διεθνείς Ομοσπονδίες. Η ευγενική επιστολή του Σάββα Θεοδωρίδη σας πείραξε;"

Ο Καραπαπάς και οι... υπάλληλοι των Μελισσανίδη, Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK