Ο Κόντης αποθέωσε Χουτεσιώτη και ο Καραπαπάς θυμήθηκε... Κατσικογιάννη

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης κέρδισε τα εύσημα από τον Χρήστο Κόντη για την παρουσιά του κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Κώστα Καραπαπά να επεμβαίνει στη συνέντευξη Τύπου ελέω... Κατσικογιάννη!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ανσαριφάρντ, Μιραλάς, Φορτούνης και Βρουσάι βρέθηκαν σε εξαιρετική βραδιά και με τις συνεργασίες που έβγαλαν οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο επιβλητικό 4-0 επί του Παναιτωλικού ωστόσο σπουδαία δουλειά έγινε και στα μετώπισθεν, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να παίρνει φανέλα βασικού και να "ξεπληρώνει" την τεχνική ηγεσία με εντυπωσιακές επεμβάσεις που κράτησαν το μηδέν στην ερυθρόλευκη εστία.

Αυτό μάλιστα το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο στη συνέντευξη Τύπου, με τον Χρήστο Κόντη να τονίζει: "Νομίζω ότι σήμερα μείναμε ικανοποιημένοι απ' όλους, έκαναν εξαιρετική προσπάθεια τα παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί καθόλου, όπως ο Λευτέρης που δουλεύει πολύ καλά και κάνει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Προτό. Αξιζε και εκείνος να πάρει ένα παιχνίδι και να δείξει την αξία του. Οποιος έπαιξε είχε εξαιρετική απόδοση.

Είναι παίκτης της ομάδας, η δουλειά του είναι όταν παίζει να κάνει αυτό που έκανε σήμερα. Ηταν εξαιρετικός, του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού".

Ακολούθως ο υπηρεσιακός τεχνικός των Πειραιωτών κλήθηκε να εξηγήσει τη μεταμόρφωση της ομάδας του σε σύγκριση με την ήττα με τον Απόλλωνα και αναφέρθηκε αρχικά στο γκολ που έλειψε και το οποίο δεν ήρθε νωρίς, για να έρθει όμως η παρέμβαση από τον Κώστα Καραπαπά!

"Δεν είχε έρθει και ο Κατσικογιάννης..." ήταν η μομφή του διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για τη διαιτησία που βρήκε απέναντί του ο Ολυμπιακός στην Ριζούπολη, με τον Χρήστο Κόντη να συμπληρώνει:

" Ναι, είχαμε και τα πέναλτι. Παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας, είχαμε το τελευταίο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, θέλαμε να παίξουμε για τη νίκη, αλλά μέσα από αυτό προσπαθήσαμε να προσφέρουμε θέαμα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK