Ο Λεμονής γύρισε ξανά στον Ολυμπιακό

Γεγονός η επιστροφή του Έλληνα προπονητή στον "ερυθρόλευκο" πάγκο περίπου πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του. Πήρε τη σκυτάλη από τον Μπέσνικ Χάσι που είχε επιλεγεί να τον αντικαταστήσει μετά την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος.

Ο Λεμονής γύρισε ξανά στον Ολυμπιακό

Τάκης Λεμονής reloaded! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Contra.gr σε ό,τι έχει να κάνει με τις πιθανότητες για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μπέσνικ Χάσι το βράδυ της Κυριακής, επέλεξαν τον Έλληνα προπονητή για να κουμαντάρει ξανά το καράβι.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή", ανέφερε το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Πρωταθλητών, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες επί της συμφωνίας.

Ο Λεμονής, ούτως ή άλλως, αποδεικνύει πως λογίζεται ως "στρατιώτης" του Ολυμπιακού, ένας άνθρωπος που όταν τον έχει ανάγκη η ομάδα που υπηρέτησε για εννέα χρόνια ως ποδοσφαιριστής είναι πάντα εκεί.

Πρόκειται για την τέταρτη θητεία του 57χρονου τεχνικού στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, θητείες που έχουν συνδυαστεί με την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων.

Βασικός συνεργάτης του θα είναι ο, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κόντης που έχει δουλέψει ως βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ΑΠΟΕΛ και Αλ Νασρ. Επίσης στο τεχνικό επιτελείο εντάσσονται οι Μιχάλης Καβαλιέρης (βοηθός), Γιάννης Ντουρούντος (γυμναστής) και Παναγιώτης Αγριογιάννης (προπονητής τερματοφυλάκων).

News 24/7

24MEDIA NETWORK