Ο Λεονάρντο έτοιμος να αναλάβει τον Ολυμπιακό

Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο είναι ο επικρατέστερος προπονητής για να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Σάντσεθ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Λεονάρντο έτοιμος να αναλάβει τον Ολυμπιακό

Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο τέως τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας και τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, αναμένονται εξελίξεις.

Ο 46χρονος πρώην προπονητής της Μίλαν και της Ίντερ και μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας στα μέσα του '90 κέρδισε έδαφος το Σάββατο σε σχέση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων των Πειραιωτών για τον τεχνικό του Πανιωνίου και πρώην κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλες και ώθησαν τη διοίκηση να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα, αφού πιέζουν χρονικά οι υποχρεώσεις με την Αρούκα για τα κρίσιμα πλέι οφ και ο καταρτισμός της λίστας του Europa League .

Από το πρωί, Γάλλοι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για επαφές με τον Βραζιλιάνο κάτοχο του Μουντιάλ 1994. Όσο κυλούσαν οι ώρες, τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα πλήθαιναν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι αυτά να επιβεβαιωθούν.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τίποτα από την πλευρά του για το θέμα του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Βίκτορ Σάντσεθ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΠΑΡΙ

Στο βιογραφικό του Λεονάρντο υπάρχουν δύο σταθμοί, οι δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου. Αρχικά η Μίλαν τη σεζόν 2009-2010, ως διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι μετά από την οκταετία του Ιταλού τεχνικού. Στο τέλος της σεζόν έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει, χωρίς να πετύχει κάτι με τους "ροσονέρι".

Τον Δεκέμβριο του 2010 αποδέχθηκε το κάλεσμα του Μάσιμο Μοράτι, στην προσπάθεια διαδοχής του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ίντερ. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τα κατάφερε και στα μέσα της σεζόν αντικατέστησε τον Ισπανό, προκαλώντας... διχασμό στο Μιλάνο λόγω της προϋπηρεσίας του ως παίκτης και προπονητής στη Μίλαν. Κατέκτησε το Coppa Italia με νίκη επί της Παλέρμο, ωστόσο παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2011.

Αιτία οι επαφές του με τους Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι του έδωσαν το χρίσμα του διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, στην προσπάθειά του να μπει στην ελίτ του αθλήματος. Ο Βραζιλιάνος συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες μεταγραφές, κυρίως από την Ιταλία, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Μάρκο Βεράτι, ο Χαβιέρ Παστόρε, ο Τιάγκο Μότα, ο Εσεκιέλ Λαβέτσι και πολλοί ακόμα, ενώ ήταν ο υπεύθυνος για την πρόσληψη του Αντσελότι από τον σύλλογο τον Ιανουάριο του 2011.

Τον Ιούλιο του 2013 υπέβαλε την παραίτησή του και έκτοτε δεν έχει εργαστεί ξανά σε κάποιον σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρασε από ιατρικά ο Μαζουακού
Στην προπόνηση ο Ουζουνίδης. Του Πανιωνίου...
Με... Μαζουακού η αποστολή του Ολυμπιακού για Πόλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK