Ο Μήτρογλου, ο Ντιόπ και η σφήνα Μιλιβόγεβιτς!

Την ώρα που ο Χοσέ Χολέμπας ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιταλία και τη Ρόμα, προκειμένου να συναντήσει ξανά τον Κώστα Μανωλά και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο Κώστας Μήτρογλου το πήρε πάνω του και είναι έτοιμος να ρίξει ξανά άγκυρα στον Πειραιά, ενώ στην κούρσα για τον άξονα προστέθηκε και το όνομα του Σέρβου Λούκα Μιλιβόγενιτς της Άντερλεχτ!

2nd October 2013 - UEFA Champions League Football - Anderlecht v Olympiakos - Kostas Mitroglou (Olympiakos) celebrates his goal - Photo: Offside / L'Equipe.
2nd October 2013 - UEFA Champions League Football - Anderlecht v Olympiakos - Kostas Mitroglou (Olympiakos) celebrates his goal - Photo: Offside / L'Equipe. OFFSIDE - L'EQUIPE

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο "στρατόπεδο" των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Χοσέ Χολέμπας θα ολοκληρώσει αυτό που είχε από πέρυσι στα σκαριά, δηλαδή μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Και τι μεταγραφή. Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Contra.gr, ο 30χρονος φουλ-μπακ των "ερυθρολεύκων" θα βρεθεί δίπλα στους πρώην συμπαίκτες του Τοροσίδη και Μανωλά.

Παρότι ο Μίτσελ είχε δηλώσει, εμμέσως πλην σαφώς, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ότι δεν θέλει να αποχωρήσει άλλος Έλληνας παίκτης, τελικά έδωσε τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος, ούτως ή άλλως, θα μοιραζόταν το χρόνο συμμετοχής με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Μαζουάκου.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο Ισπανός κόουτς δεν "τρελαινόταν" με τον Χοσέ, όχι επειδή δεν πιστεύει στα προσόντα του, αλλά επειδή ήταν απείθαρχος στο σκέλος της τακτικής και όχι ιδιαίτερα υπάκουος στα αμυντικά του καθήκοντα. Είπε, λοιπόν, το "ναι", αλλά την ίδια στιγμή περιμένει έναν άλλο Έλληνα διεθνή να ρίξει άγκυρα στου Ρέντη.

Πρόκειται για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι πλέον με το ένα πόδι στον Πειραιά για να φορέσει ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας! Παρότι από πλευράς Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως η υπόθεσή του παρουσιάζει ακόμη εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις της Φούλαμ και η συμφωνία είναι πλέον θέμα χρόνου.

Ο Μήτρογλου, ο Ντιόπ και η σφήνα Μιλιβόγεβιτς!

Για να φτάσουμε σε αυτή την εξέλιξη χρειάστηκε ο "πιστολέρο" να απομακρύνει όλους τους άλλους υποψηφίους με τον τρόπο του, πιέζοντας έτσι τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, προκειμένου να τον αφήσει να επιστρέψει στου Ρέντη έστω και ως δανεικός για ένα χρόνο.

Παράλληλα, ο 26χρονος στράικερ που τρέλανε πέρυσι όλη την Ευρώπη, έστειλε εδώ και καιρό μήνυμα στον Ολυμπιακό πως για να διευκολύνει την κατάσταση είναι διατεθειμένος να μειώσει κατά πολύ τις δικές του απολαβές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Τελικά, οι ιθύνοντες της ομάδας του Λονδίνου πήραν χαμπάρι ότι το τελεσίγραφο του Κώστα «Ολυμπιακός ή πουθενά» είναι αδιαπραγμάτευτο και πλέον είναι έτοιμοι να ανάψουν το «πράσινο φως» για να "κλείσει" το deal.

Στο μεταξύ, οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν να κρατούν ανοικτή την πόρτα για τον Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε, αρκεί οι Ισπανοί να δώσουν ξεκάθαρη απάντηση στο τι θέλουν, καθώς αν δεν το κάνουν ο Σενεγαλέζος θα τους μείνει αμανάτι και του χρόνου θα τον χάσουν χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ.

Για καλό και για κακό, όμως, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για τον άξονα και μέσα σε αυτές προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες το όνομα του 23χρονου διεθνούς μέσου της Άντερλεχτ Λούκα Μιλιβόγεβιτς (φωτό)!

Ο Μήτρογλου, ο Ντιόπ και η σφήνα Μιλιβόγεβιτς!

Ο Σέρβος χαφ (7 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών) με μπόι 186 ταιριάζει στο προφίλ που αρέσει του Μίτσελ και παίζει σοβαρά ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν βρεθεί τελικά άκρη με τους Ισπανούς για τον Ντιόπ. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τη φανέλα της Άντερλεχτ, ενώ φέτος έχει γράψει ήδη τρία μας πρωταθλήματος στο κοντέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK