Ο Μιραλάς φέρνει την... επανάσταση με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στην Ελλάδα

Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού και θα τον βλέπουμε να αγωνίζεται με ποδοσφαιρικά παπούτσια που δεν είχαμε δει στη χώρα μας (PHOTOS)!

Ο Μιραλάς φέρνει την... επανάσταση με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στην Ελλάδα

Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς προκάλεσε αίσθηση και τρέλανε τους φίλους του Ολυμπιακού, όμως ο Βέλγος άσος θα μας... τρελάνει και με τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από το πρώτο κιόλας ματς που θα τον δούμε να αγωνίζεται.

Κι αυτό γιατί φοράει παπούτσια της εταιρείας New Balance, κάτι που δε είχαμε ξαναδεί στη χώρα μας.

Ο Μιραλάς λοιπόν φέρνει και την επανάσταση στα ποδοσφαιρικά παπούτσια και "σπάει" την κυριαρχία των... γιγάντων "Adidas" και "Nike", αλλά και των "Lotto", "Puma" και άλλων που έχουμε συνηθίσει να φορούν οι αθλητές της Super League Σουρωτή.

H αμερικανική εταιρεία New Balance, η οποία ανήκει στον Jim Davis ο οποίος είναι γιος Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ, είναι χορηγός του Κέβιν και ο Βέλγος αποτελεί ένα από τα τρία κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας της. Τα άλλα δύο είναι ο Χεσούς Νάβας, o άσος της Σεβίλλης, καθώς και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Η εταιρεία έχει μπει για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου μιας και πλέον "ντύνει" ποδοσφαιρικά μεταξύ άλλων τη Σεβίλλη, την Μπιλμπάο, την Πόρτο, τη Λίβερπουλ, τη Σταντάρ Λιέγης, τη Ναντ και την Σέλτικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK