Ο Μπέντο αποκάλυψε τι δεν θέλει να ξαναδει στην Τουρκία

Ο Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που δεν θέλει να ξαναδεί ενόψει της Οσμανλίσπορ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού επιθετικά: "Από τη συμπεριφορά των παικτών μου είμαι. Πάλεψαν πολύ για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αμυντικά είμαστε ικανοποιημένοι, σταθήκαμε αρκετά καλοί μέχρι το σημείο που μείναμε με δέκα παίκτες. Στην επίθεση δεν κάναμε αυτά που συνηθίζουμε να κάνουμε, ενώ είχαμε κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να οργανώσουμε την επίθεσή μας. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ ο αντίπαλος μετέφερε την άμυνά του πιο πίσω και μας δυσκόλεψε. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το επιθετικό παιχνίδι μας σήμερα".

Για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας που δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια της: "Είναι γεγονός ότι στα τελευταία δύο ματς δεν έχουμε βάλει γκολ. Την Πέμπτη παρότι δεν σκοράραμε ήμασταν κινητικοί και είχαμε διάθεση και περισσότερες φάσεις. Σήμερα δεν είχαμε κάτι τέτοιο και το μεγαλύτερό μας λάθος σήμερα ήταν ότι αρνηθήκαμε να παίξουμε όπως συνηθίζουμε. Δεν πρέπει να το επαναλάβουμε στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας επιθετικά. Δεν μπορούμε όμως να συγκρίνουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα σημερινά λάθη".

Για το ότι δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού τα νέα παιδιά όπως συνηθίζει: "Ήταν απόφαση στρατηγικής, αλλά και το ότι είχαμε πολλές υποχρεώσεις τελευταία και έπρεπε να βοηθήσουμε τη φυσική κατάσταση των παικτών μας. Αν τους θεωρούμε ανώριμους δεν θα τους χρησιμοποιούσαμε μέσα στο ματς. Πιστέψαμε σε αυτούς, χρησιμοποιώντας τους σε ένα δύσκολο σημείο του ματς. Τα παιδιά αυτά είναι δραστήρια και το δείξανε όταν μπήκαν σήμερα. Μπορούν να συνεισφέρουν πολύ, αλλά η απόφαση ήταν καθαρά θέμα στρατηγικής γιατί έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις με τέσσερις μέρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK