Ο Μπέντο έπαθε, έμαθε και τέλος στα πειράματα

Ο Πάουλο Μπέντο κέρδισε σημαντικό χρόνο με τη νίκη στο ντέρμπι για να δουλέψει και να αφήσει στην άκρη τα πειράματα.

Ο Μπέντο έπαθε, έμαθε και τέλος στα πειράματα

Ο Πάουλο Μπέντο έβγαλε από το στόμα του ένα μακρόσυρτο "ουφ" ανακούφισης. Ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου Καραϊσκάκη έγραφε "Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0", ο κόσμος μετά από καιρό έφευγε με χαμόγελα από το γήπεδο και η απόσταση από την κορυφή δεν μεγάλωσε.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φώναξε βροντερό "παρών" στους υπόλοιπους ανταγωνιστές και δη στον Παναθηναϊκό που νωρίτερα κέρδιζε τον Αστέρα και ευχόταν σε ένα Χ στο ντέρμπι για να μην αισθάνεται... καυτές ανάσες. Έλα, όμως, που ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε να χαρεί και με την εμφατική νίκη επί της ΑΕΚ δείχνει πως έχει ζωή και -το κυριότερο- ποιότητα για να πάρει (και) το εφετινό πρωτάθλημα.

ΞΕΚΙΝΑ... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τώρα το πρωτάθλημα έχει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Όπερ σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει ήρεμος σε ένα χρονικό διάστημα μέχρι την επανέναρξη όπου ο Πάουλο Μπέντο θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με την ομάδα για να παρουσιαστεί εξίσου δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν ξόδεψε το δεύτερο "κανονάκι" και μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ έβγαλε το κεφάλι του από την αγχόνη κάνοντας ό,τι καλύτερο χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή: νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ σε ντέρμπι. Πόσο μάλλον αν αυτό το ντέρμπι είναι με την ΑΕΚ με ό,τι αυτό σημαίνει για το πρόσφατο παρελθόν των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Ο Μπέντο δεν έγινε ξάφνου ο αγαπημένος της ερυθρόλευκης εξέδρας. Δεν έγινε ξάφνου ο προπονηταράς για την πλειοψηφία του κόσμου. Ξέρει πως μία κλωστή χωρίζει την αναγνώριση από την αποδοκιμασία. Γι' αυτό και με τον αέρα που του έδωσε ο θρίαμβος επί της ΑΕΚ θα δουλέψει σκληρά και συγκεκριμένα για να παρουσιάσει μία ομάδα δυνατή και σταθερή.

Κι όταν λέμε συγκεκριμένα, εννοούμε... τέρμα τα πειράματα. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σύστημα και τα πρόσωπα που θα το υπηρετούν. Δοκιμές όπως αυτές στη Λάρισα θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο Μπέντο θα στηριχτεί στην πεπατημένη και με τους ποδοσφαιριστές που βγάζουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο γήπεδο. Εξάλλου ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει επειδή προτιμά τον σούπερ φορμαρισμένο Ιντέγιε από τον Καρντόσο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένας Μάρτινς έφερε την (κόκκινη) άνοιξη!
Ένας άλλος Ολυμπιακός έβγαλε νοκ άουτ την ΑΕΚ
Η γνώμη του Ηρακλή Τσίκινη για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK