Ο Μπίσεσβαρ είχε έρθει για τον Ολυμπιακό!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς του φετινού ΠΑΟΚ. Ελάχιστοι, ωστόσο, γνωρίζουν ότι ο Ολλανδός διεθνής άσος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, ενώ έφτασε μια ανάσα μακριά από το να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα! Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο προικισμένος Ολλανδός άσος άνοιξε το δρόμο και για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον πρόσφατο τελικό με την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Ο "δικέφαλος του Βορρά" τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι από την τουρκική Καϊσέρισπορ ως ελεύθερο, ενώ στη διάρκεια της σεζόν μετράει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με συγκομιδή 6 γκολ και 10 ασίστ.

Εκείνο που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι πριν από χρόνια, ο 29χρονος σήμερα Μπίσεσβαρ είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Ολυμπιακό! Είχε ταξιδέψει, μάλιστα, με προορισμό την Αθήνα, συνοδευόμενος από τον πατέρα, αλλά και τον ατζέντη του για να μιλήσει και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από 9 χρόνια όταν αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τη φανέλα της Φέγενορντ.

Σε μια χρονική περίοδο που έληγε το συμβόλαιό του, τον εντόπισε το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και στήθηκε επιχείρησε για να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Όλα αυτά έγιναν επί διοίκησης Κόκκαλη (με τους Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη να "τρέχουν" την ομάδα), καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναλάβει τα τελευταία 7 χρόνια.

Ο Μπίσεσβαρ, λοιπόν, ο οποίος τότε ήταν μέλος της Εθνικής Κ21 της Ολλανδίας, ήρθε, μίλησε, αλλά τελικά δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και προτίμησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φέγενορντ.

Όσοι γνωρίζουν εκείνη την ιστορία, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι τότε ο μπαλαντέρ του ΠΑΟΚ αγωνιζόταν ως αριστερός εξτρέμ και ήταν... σφαίρα. Τα χρόνια πέρασαν, μπορεί πλέον να μην έχει την ίδια σπιρτάδα, αλλά παραμένει εξαιρετικά ποιοτικός και οξυδερκής με τη μπάλα στα πόδια.

Ουδείς, ωστόσο, μπορεί να προβλέψει ποια θα ήταν η εξέλιξή του αν είχε τότε αποφασίσει να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα είχε φορέσει ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μικρές ποδοσφαιριστές ιστορίες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK