Ο νέος Σισέ του Ολυμπιακού είναι ο... Καμαρά!

Μετά τον Παπέ Αμπού Σισέ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ρίχνει ξανά τα δίχτυα του στη γαλλική ποδοσφαιρική αγορά αποκτώντας από την Αζαξιό και τον Μαντί Καμαρά. Διαβάστε το story.

Ο νέος Σισέ του Ολυμπιακού είναι ο... Καμαρά!

Ένας πιστός Μουσουλμάνος (με μεγάλη πίστη στο Κοράνι όπως δείχνουν οι αναρτήσεις του) είναι κοντά στο να πιάσει λιμάνι, αυτό του Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Γαλλία, οι "ερυθρόλευκοι" προχώρησαν στην αγορά του Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό, ομάδα από την οποία είχαν καπαρώσει το 2017, ίδια εποχή τον Παπέ Αμπού Σισέ, με τον 21χρονο Καμαρά να αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Ο νέος Σισέ του Ολυμπιακού είναι ο... Καμαρά!

Φέτος έχει φορέσει τη φανέλα της Αζαξιό σε 22 αγώνες σε πρωτάθλημα (Ligue 2), Κύπελλο και Λιγκ Καπ, εκ των οποίων στους 9 ως βασικός, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο μετράει συνολικά 44 συμμετοχές με την ομάδα της Κορσικής.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέας ενώ φέτος δεν αποκλείεται να ζήσει μεγάλες στιγμές στο φινάλε της σεζόν αφού η Αζαξιό διεκδικεί τον προβιβασμό στα μεγάλα σαλόνια..

Σημαντικό ρόλο στο κλείσιμο του deal φαίνεται πως έχει διαδραματίσει ο Φρανσουά Μοδέστο που διατηρεί άριστες σχέσεις με την Αζαξιό (Κορσικανός γαρ) ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα δικαιώματά του ανήκουν στην Play Eleven, ιδρυτής της οποίας είναι ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK