Ο Ντα Κόστα θέλει να μείνει, καλωσόρισε Καρσελά!

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα μπορεί να θεωρείται "ξένο σώμα" από τον Ολυμπιακό και να είναι εκτός αποστολής από την προετοιμασία, όμως όχι μόνο δεν θέλει να φύγει από τους Πειραιώτες, αλλά ενθουσιάστηκε τόσο από τη μεταγραφή Καρσελά που τον υποδέχτηκε μέσω Instagram! Τι απάντησε ο συμπατριώτης του.

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για τους περισσότερους ο Εμάνουελ Ντα Κόστα μετράει... μέρες στον Ολυμπιακό, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας περιμένει από εκείνον να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ο ίδιος δεν έχει ξεκινήσει στην προετοιμασία, όμως ο Μαροκινός άσος έστειλε μήνυμα πως περιμένει η επόμενη σεζόν να το βρει στο μεγάλο λιμάνι.

Τι μήνυμα; Καλωσορίσματος στον συμπατριώτη του Μεχντί Καρσελά, που ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Μαροκινό κεντρικό αμυντικό να εκφράζει την επιθυμία του να πετύχει μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν με τον πρώην άσο της Γρανάδα.

"Χαρούμενος που σε βλέπω στον Ολυμπιακό αδερφέ, ας δουλέψουμε και να κάνουμε μία φανταστική σεζόν μαζί", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram o Ντα Κόστα για τον συμπατριώτη του, ο οποίος του απάντησε: "Eυχαριστώ αδερφέ, Ναι μαζί"!

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΣΕΛΑ:

Ο Ντα Κόστα θέλει να μείνει, καλωσόρισε Καρσελά!

Σημειώνουμε πως σύμφωνα με τα τελευταια ρεπορτάζ, η Κόνιασπορ είναι η ομάδα που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ντα Κόστα για να τον αποκτήσει και μένει να δούμε αν θα μετακομίσει ο παίκτης στην Τουρκία μετά από μία διετία στην Ελλάδα ή θα μείνει, όπως... υποσχέθηκε εμμέσως στον Καρσελά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK