O Ντουρμάζ προκαλεί τον Ζλάταν (VIDEO)

Δείτε σε ένα απολαυστικό VIDEO το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ να προκαλεί τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε "Crossbar Challenge" στην προπόνηση της εθνικής Σουηδίας. Ποιος βγήκε τελικά νικητής;

O Ντουρμάζ προκαλεί τον Ζλάταν (VIDEO)

Στην Αθήνα έχει ήδη φτάσει ο Τζίμι Ντουρμάζ που σε λίγες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό. Το νέο αστέρι των "ερυθρόλευκων" είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας, όπου αγωνίζεται δίπλα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Έτσι, πριν από λίγους μήνες είχε τη φαεινή ιδέα να προκαλέσει τον σούπερ-σταρ της Παρί σε μια μονομαχία "δοκαριών" (Crossbar Challenge), όπου νικητής θα ήταν αυτός που θα έστελνε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

O Ντουρμάζ προκαλεί τον Ζλάταν (VIDEO)

Ο Ίμπρα φυσικά δέχθηκε και ξεκίνησε πρώτος, πετυχαίνοντας εύκολα το στόχο. Στο παιχνίδι πήραν μέρος κι άλλοι παίκτες πέρα από τον Ντουρμάζ, αλλά όλοι τους, μαζί και ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού έστελναν τη μπάλα ή κάτω ή πάνω από το δοκάρι.

Και τότε ο Ζλάταν "όπλισε" και πέτυχε και δεύτερη φορά το δοκάρι, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Στο τέλος της "δοκιμασίας" Ντουρμάζ και Ιμπραχίμοβιτς είπαν και δύο λογάκια. Προφανώς το σχόλιο του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν θα ήταν του στυλ: "Κανένας δεν τα βάζει με τον Ζλάταν".

Απολαύστε τους στο VIDEO:

Διαβάστε ακόμη:

Τζίμι Ντουρμάζ: Ένα "εργαλείο" στα χέρια του Μίτσελ (VIDEO)

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ντουρμάζ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK