Ο Ολυμπιακός στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά είχε η ομάδα του Ολυμπιακού. Μαζί της και ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά βρέθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού, όπου ξεναγήθηκε και γνώρισε την ιστορία την ιστορία της περιοχής.

Τα μέλη της ομάδας, που χωρίστηκαν σε γκρουπ Ελλήνων και ξένων, ξεναγήθηκαν από αρχαιολόγους στους χώρους του μουσείου παρουσία της επικεφαλής του μουσείου και διευθύντριας της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων, Στέλλας Χρυσουλάκη.

Μαζί με την αποστολή των "ερυθρολεύκων" η οποία είχε επικεφαλής τον Μάρκο Σίλβα, ήταν κι ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δήλωσε:

"Οι παίκτες μας το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και σίγουρα θα ξανά έρθουν με τα παιδιά τους. Πιστεύω ότι όλοι οι Πειραιώτες θα πρέπει να επισκεφτούν το μουσείο. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε κάποιες καλές κουβέντες, ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες στα χρόνια που έρχονται. Επίσης καλώ όλους τους Πειραιώτες να έρθουν στο μουσείο μας, να θαυμάσουν τα ευρήματα γιατί αξίζει τον κόπο".

 

 

 

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ