Ο Ολυμπιακός στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά είχε η ομάδα του Ολυμπιακού. Μαζί της και ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πειραιά βρέθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού, όπου ξεναγήθηκε και γνώρισε την ιστορία την ιστορία της περιοχής.

Τα μέλη της ομάδας, που χωρίστηκαν σε γκρουπ Ελλήνων και ξένων, ξεναγήθηκαν από αρχαιολόγους στους χώρους του μουσείου παρουσία της επικεφαλής του μουσείου και διευθύντριας της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων, Στέλλας Χρυσουλάκη.

Μαζί με την αποστολή των "ερυθρολεύκων" η οποία είχε επικεφαλής τον Μάρκο Σίλβα, ήταν κι ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δήλωσε:

"Οι παίκτες μας το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και σίγουρα θα ξανά έρθουν με τα παιδιά τους. Πιστεύω ότι όλοι οι Πειραιώτες θα πρέπει να επισκεφτούν το μουσείο. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε κάποιες καλές κουβέντες, ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες στα χρόνια που έρχονται. Επίσης καλώ όλους τους Πειραιώτες να έρθουν στο μουσείο μας, να θαυμάσουν τα ευρήματα γιατί αξίζει τον κόπο".