Ο παρτενέρ του... Μπέιλ στην επίθεση του Ολυμπιακού

Η μεταγραφολογία γύρω από τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς καλά κρατεί. Στην πληθώρα των ονομάτων προστέθηκε ένα ακόμη. Πρόκειται για επιθετικό που παίζει δίπλα-δίπλα με τον Μπέιλ, ενώ έχει ακουστεί για το λιμάνι και πέρυσι.

Ο παρτενέρ του... Μπέιλ στην επίθεση του Ολυμπιακού

Επανήλθε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τ' όνομα του Ρόμπσον Κανού, του 28χρονου Ουαλού φορ που φορά την εφετινή σεζόν τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ.

Ο παρτενέρ του Γκάρεθ Μπέιλ στην επίθεση της Ουαλίας είχε ακουστεί για τους "ερυθρόλευκους" και το καλοκαίρι του 2016 όταν έφευγε από την Ρέντινγκ, ωστόσο επέλεξε να μείνει στην Αγγλία, γιατί σύμφωνα με το "ΦΩΣ" ο Ολυμπιακός είχε αποκλειστεί από τους ομίλους του Champions League, γεγονός που δεν του κέντρισε το ενδιαφέρον να έρθει στην Ελλάδα.

Στην Αγγλία, λοιπόν, μπλέκουν εκ νέου τον Κανού με τον Ολυμπιακό, ενώ ο παίκτης δεσμεύεται μέχρι το 2020 με την Γουέστ Μπρομ βάσει συμβολαίου. Βέβαια, το συγκεκριμένο κλαμπ θα υποβιβαστεί και δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος ή η τιμή του να κατρακυλήσει...

Όσον αφορά τις εμφανίσεις του φέτος, αυτές έφτασαν τις 21 και συνοδεύτηκαν από 2 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος είχε αντιμετωπίσει φέτος προβλήματα τραυματισμών, και μία διάσειση τον άφησε μακριά από τη δράση στα τελευταία ματς της Γουέστ Μπρομ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK