Πίνο και... Ντε Βινσέντι

Κλεισμένο θεωρούν οι Αργεντινοί τον Τόμας Ντε Βινσέντι στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια, παρά τις διαψεύσεις των "ερυθρολεύκων". Πιθανός ο δανεισμός του Τάτου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε ακόμη για την παρουσία του Πίνο που μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία και να απελευθερώσει τον Μασάντο.

Πίνο και... Ντε Βινσέντι

O πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του έκανε λόγο για επαφές του Tόμας Ντε Βινσίντι με τον Ολυμπιακό. Συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη υποστήριξαν το βράδυ της Δευτέρας (7/1), πως "χθες στο γήπεδο δεν υπήρξε κανένα ραντεβού του μάνατζερ του Ντε Βινσέντι -πολύ περισσότερο του ίδιου του παίκτη- με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού".

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ενώ από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι κλεισμένος για το καλοκαίρι για 3 χρόνια.

Παράλληλα, είναι πιθανόν ο Ανδρέας Τάτος να δοθεί ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο Πίνο αλλάζει τα δεδομένα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πορεύτηκε στο πρώτο μισό της περιόδου με έναν κλασικό ακραίο επιθετικό, τον Τζαμέλ Αμπντούν, καθώς στην απέναντι πλευρά χρησιμοποιούσε τον συμπατριώτη του (κεντρικό χαφ) Πάουλο Μασάντο.

Ο Φετφατζίδης και ο Βλαχοδήμος πήραν ελάχιστες ευκαιρίες και ήταν συνήθως μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Η έλευση όμως του Χουάν Πάμπλο Πίνο δημιουργεί νέα δεδομένα. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται πλέον στην τριάδα Πίνο, Αμπντούν (στα άκρα) και Τζεμπούρ (ή Μήτρογλου) στην επίθεση, με τον Μασάντο να μετακινείται στον άξονα.

Η παρουσία του Πίνο, αφενός μεν μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία, καθώς ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα αναπτυσσόταν κυρίως από την αριστερή πλευρά όπου λειτουργούσε καλά το "δίδυμο" Χολέμπας-Αμπντούν, αφετέρου ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Τζεμπούρ ή τον Μήτρογλου (ανάλογα με το ποιος θα είναι κάθε φορά στην ενδεκάδα), αλλά παράλληλα να απελευθερώσει τον Μασάντο.

Ο τελευταίος νιώθει πιεσμένος, είναι σαφές πως από τον Ολυμπιακό περιμένουν περισσότερα από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή (όπως και οι φίλοι της ομάδας), ωστόσο, η ευθύνη δεν (πρέπει να) βαραίνει εξ΄ ολοκλήρου τον ίδιο, καθώς η χρησιμοποίησή του στα άκρα της επίθεσης αποτελεί επιλογή του Ζαρντίμ.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων των Τζεμπούρ και Τοροσίδη, από την ΠΑΕ επανέλαβαν πως δεν έχει δοθεί τελεσίγραφο στους ποδοσφαιριστές, αλλά είναι πιθανό να υπάρξει συνάντηση με τους δύο παίκτες ή τους εκπροσώπους τους τα προσεχή εικοσιτετράωρα. Από τον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως ο Αλγερινός επιθετικός, παρά τις "σειρήνες" από το εξωτερικό, θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους", ενώ ευελπιστούν το ίδιο να συμβεί και με τον Τοροσίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK