Ο Ρέτσος πάει να "φάει" Ρομαό και Μπουχαλάκη;

Το "πολυεργαλείο" του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε ρόλο "κόφτη" κόντρα στον Ατρόμητο. Το Contra.gr θυμάται τον Βίκτορ που τον είχε δοκιμάσει αρκετές φορές στον άξονα της μεσαίας γραμμής και αναφέρεται στις σοβαρές δεύτερες σκέψεις που κάνει πλέον ο Μπέντο για τον πιτσιρικά.

Ο Ρέτσος πάει να "φάει" Ρομαό και Μπουχαλάκη;

Πάει να τα... ρημάξει όλα στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Ρέτσος φέτος. Είχαμε τον Ανδρούτσο που έχει παίξει από το "6" εώς την κορυφή της επίθεσης, αλλά και ο Ρέτσος είναι έτοιμος να βγάλει μία χρονιά, έχοντας αγωνιστεί από το "6" και πίσω. Μόνο τερματοφύλακας δεν θα παίξει.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Υπάρχει μία σκέψη από πλευράς Μπέντο να δώσει ευκαιρία στον Ρέτσο ακόμα και σε ρόλο "κόφτη"! Και μπορεί αυτό να το δούμε ακόμα και αύριο κόντρα στον Ατρόμητο (8/2, 19.30). Είναι κάτι που το έχει στο μυαλό του και είναι πολύ πιθανό να δούμε τον πιτσιρικά να "ντύνεται"... Μιλιβόγεβιτς στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου!

Δεν λέμε ότι θα το κάνει σίγουρα ο Πορτογάλος. Με κάποιες κινήσεις του όμως στο Ρέντη δείχνει ότι το σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά. Δεν ξετρελάθηκε με τον Μπουχαλάκη από την εικόνα του με τον Άρη; Δεν ενθουσιάστηκε με τα όσα είδε από τον Ρομαό στο ματς με τον Ηρακλή; Όλα είναι πιθανά...

Αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι ότι ο Ρέτσος "παίζει" δυνατά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και ως "εξάρι", είτε από την αρχή, είτε κάποια στιγμή ως αλλαγή.

Ο ΒΙΚΤΟΡ ΤΟΝ ΕΙΧΕ "ΒΑΦΤΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

Από το καλοκαίρι είχε αρχίσει να κάνει αίσθηση το "φαινόμενο Ρέτσος"! Ο πιτσιρικάς είχε εντυπωσιάσει σε τέτοιο βαθμό τον Βίκτορ, ο οποίος καθόταν και έλεγε ότι πρόκειται για ένα παιδί που μπορεί να αφήσει εποχή. Και μπορεί να αφήσει εποχή όχι μόνο ως στόπερ, αλλά παίζοντας σε όλες τις θέσεις της άμυνας, από "κόφτης" εώς στόπερ και ακραίος μπακ!

Τον είχε χρησιμοποιήσει σε ρόλο αμυντικού χαφ σε ένα φιλικό. Σε πολλές προπονήσεις επίσης του είχε δώσει τα... κλειδιά της συγκεκριμένης θέσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήθελε να τον καθιερώσει εκεί.

Απλώς ήθελε να τον "τεστάρει", να δει τι ψάρια πιάνει και ως "κόφτης" και κυρίως να του δώσει να καταλάβει ότι αν δουλέψει, έχει την ποιότητα να σταθεί μια χαρά και ως αμυντικό χαφ! Ο Ρέτσος δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έλεγε και ξαναέλεγε ότι αν θέλει ο προπονητής του, μπορεί να παίξει και τερματοφύλακας.

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΝΤΟ ΣΤΟ "ΤΙΜΟΝΙ"

Από το καλοκαίρι όμως μέχρι και το τελευταίο ματς με τον Ηρακλή, ο Ρέτσος δεν έχει αγωνιστεί ξανά ως "κόφτης". Σε ένα φιλικό έπαιξε τέλη Ιουνίου και από τότε "περιπλανήθηκε" ως στόπερ, ως δεξιός μπακ και ως αριστερός μπακ.

Μήπως έφτασε η στιγμή να τον ξαναδούμε αμυντικό χαφ, αλλά αυτή τη φορά σε επίσημο παιχνίδι και όχι σε ένα φιλικό που περισσότερο έμοιαζε με ξεμούδιασμα από τις πρώτες βαρετές μέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας; Είναι ένα σενάριο που "παίζει" μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης στο Ρέντη ενόψει του προημιτελικού με τον Ατρόμητο.

Τον έχει πλέον για τα καλά ο Μπέντο στο μυαλό του και στη συγκεκριμένη θέση. Απλώς προκαλεί απορίες το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς δεν θα έχει μονιμοποιήσει έναν στη θέση "6". Με τον Άρη έπαιξε ο Μπουχαλάκης, με τον Ηρακλή ο Ρομαό και με τον Ατρόμητο ίσως δούμε τον Ρέτσο. Ακόμα και στο αρχικό σχήμα να μην βρεθεί, υπάρχει η αίσθηση ότι θα τον βάλει κάποια στιγμή στα χαφ στο δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το κόκκινο σχέδιο για το κέντρο της άμυνας
Ο λόγος που πάει να "κουμπώσει" το δίδυμο Μποτία-Βιάνα
Στην εξέδρα ο Ρομαό, "μέσα" Μπουχαλάκης και Καρίμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK