Ο τελευταίος της ουράς δεν βλέπει καν τα εκδοτήρια του "Καραϊσκάκης"

Ένα μικρό χαμό προκάλεσαν οι εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού που έσπευσαν από το πρωί της Τρίτης (1/11) στα εκδοτήρια του "Καραϊσκάκης" προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο τελευταίος της ουράς δεν βλέπει καν τα εκδοτήρια του "Καραϊσκάκης"

Το πρωί της Τρίτης (1/11) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ανταπόκριση του κόσμου του Ολυμπιακού ήταν τεράστια και οι ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από το φαληρικό γήπεδο ήταν μεγάλες με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να μην βλέπουν καν.... τον τερματισμό!

Όπως φαίνεται δεν θα πέφτει καρφίτσα την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα