Ο "Βιονικός Μίλι" σε κίνδυνο!!

Γιατί ο Μπέντο αναγκάστηκε να μην πάρει στην Κύπρο τον "μοναδικό αναντικατάστατο" παίκτη του. Τι λένε οι δείκτες του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, οι δύο απίστευτες πρωτιές του στις στατιστικές κατηγορίες και το ρεκόρ με τα 20 90λεπτα και το 1 120λεπτο σε 22 ματς από τον Ιούλιο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS EUROKINISSI SPORTS

Η είδηση - έκπληξη της αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ - που θα κρίνει την πολυπόθητη πρωτιά στον Όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και θα εξασφαλίσει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση για την φάση των 32 – δεν ακούει ασφαλώς στην παρουσία του Τσόρι Ντομίνγκες αλλά στην απουσία του Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Ο "βιονικός Σέρβος" και αναμφισβήτητα MVP της μέχρι τώρα πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπήρχε όντως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ που αποκλείστηκε από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κύπρου. Αν δεν υπήρχε τέτοιος άλλωστε, ο Πάουλο Μπέντο, που έχει εμμονή με τον "Μίλι", σε βαθμό που να θεωρεί ότι είναι ο μοναδικός αναντικατάστατος "ερυθρόλευκος", δεν θα τον άφηνε πίσω στου Ρέντη. Κινδυνεύει όμως, να τον χάσει για διάστημα ενός με δύο μηνών!! Για αυτό προσέχει για να (τον) έχει αφού πρώτα το συζήτησε μαζί του.

Εξηγούμεθα: σύμφωνα με τις εξετάσεις ο Μιλιβόγεβιτς έχει δείκτη κόπωσης κυριολεκτικά στα...κόκκινα. Όπως μας μεταφέρθηκε βρίσκεται στα όρια της θλάσης και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση αυτή την περίοδο. Κάτι αναμενόμενο για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει μια εκπληκτική σεζόν και σπάει όλα τα ρεκόρ.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς παίζει ασταμάτητα από τις 27 Ιουλίου, που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τότε μετράει 16 90λεπτα, 1 120λεπτο και 18 συμμετοχές, σε συνολικά 21 ματς των "ερυθρόλευκων"! Δηλαδή ξεκουράζεται στο Κύπελλο Ελλάδας (ήταν εκτός αποστολής με Πλατανιά, Χανιά) ενώ έχει απουσιάσει μόνο από το ματς στο Καζακστάν. Κατά σύμπτωση το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα στο "Καραϊσκάκης" ήταν και το μοναδικό του μη 90λεπτο (βγήκε λόγω ενός μικροτραυματισμού στο 73΄)!!

Βέβαια ο "Μίλι" είναι βασικός κι αναντικατάστατος και στην Εθνική Σερβίας, κάτι που σημαίνει επιπλέον επιβάρυνση. Γιατί σε 5 ματς που έχει δώσει η ομάδα της πατρίδας του από τις 5 Σεπτεμβρίου, 4 επίσημα και 1 φιλικό, απουσίασε μόνο από το τελευταίο. Δηλαδή και με την Σερβία ο Μιλιβόγεβιτς μετράει 4 90λπετα κόντρα σε Ιρλανδία, Μολδαβία, Αυστρία, Ουαλία!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: με Ολυμπιακό και Σερβία ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον περασμένο Ιούλιο μετράει 22 επίσημα ματς, με 20 όμως, 90λεπτα και 1 120λεπτο!!!

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE

Από εκεί και πέρα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές οι επιδόσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ψάχνοντας κάποιες τις διάφορες στατιστικές κατηγορίες της Super League. Έχουμε και λέμε:

... Είναι πρώτος σε ΤΕΛΙΚΕΣ προσπάθειες! Μετράει συνολικά 23, με δεύτερο τον Ιντέγιε με 20 (ακολουθούν Σεμπά με 16, Ελιουνούσι με 13, Φορτούνης με 12). Στην γενική κατάταξη πάντως τον περνάνε οι Τουράμ (37), Μπέργκ(29), Ναζλίδης(26).

... Είναι πρώτος σε ΠΑΣΕΣ με 177. Τον ακολουθούν ο Ουμπιντες με 150 και ο Τσουκαλάς με 144.

... Είναι πρώτος σε ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ με 21 στον Ολυμπιακό και δεύτερος στην γενική κατάταξη (πρώτος ο Ουμπιντες με 32 και τρίτος ο Κοζορώνης με 20).

... Είναι πρώτος σε ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ μετρώντας 959!!! Τα 59΄ είναι οι καθυστερήσεις στο τέλος αλλά και στο πρώτο ημίχρονο, που προσμετράει η Super League. Tον ακολουθούν με 949΄ο Γιακουμάκης του Πλατανιά, με 945 ο Ούμπιντες και με 941 ο Ναζλίδης.

Για την ιστορία να υπενθυμίσω πως είναι και ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με 4 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί ο Μπέντο ενεργοποίησε τον Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK