Ο υπερήφανος Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα πως... αλλάζουν όλα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο 11ο Συνέδριο Συνδέσμων της Θύρας 7 για τα λάθη που κόστισαν στον Ολυμπιακό την πρώτη απώλεια τίτλου μετά από 7 χρόνια κυριαρχίας αλλά ταυτόχρονα έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Τι είπε για τις μεταγραφές, τον Ερασιτέχνη, τους Αγγελόπουλους και τους... εχθρούς.

Ο υπερήφανος Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα πως... αλλάζουν όλα
ΕUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο 11ο Συνέδριο Συνδέσμων της Θύρας 7 για τα λάθη που κόστισαν στον Ολυμπιακό την πρώτη απώλεια τίτλου μετά από 7 χρόνια κυριαρχίας αλλά ταυτόχρονα έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Τι είπε για τις μεταγραφές, τον Ερασιτέχνη και τους... εχθρούς των Πειραιωτών.

Το Σάββατο διεξήχθη στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το 11ο Συνέδριο Συνδέσμων της "Θύρας 7", με περισσότερους απο 200 εκπροσώπους συνδέσμων, από όλο τον κόσμο, και σε αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν φυσιολογικό να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού έκανε απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε όπου μίλησε μεταξύ αλλων στα αίτια που γκρέμισαν τους Πειραιώτες των επτά σερί πρωταθλημάτων από την κορυφή, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την υπερηφάνειά του για τα επιτεύγματα του Ερασιτέχνη και έστειλε μήνυμα εντός και εκτός των τειχών.

Τόσο στους φίλους των "ερυθρολεύκων" για το νέο ξεκίνημα που περιμένει από την ομάδα του όσο και στους "εχθρούς" του Ολυμπιακού, κάνοντας αναφορές στον πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα του Πειραιά στο τελευταίο διάστημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ:

Για το ποδόσφαιρο:

"Για τη χρονιά που τελείωσε, δε θα πω πολλά. Έγινε μεγάλο λάθος στην επιλογή χαρακτήρων. Πανάκριβοι παίκτες, το πιο ακριβό μπάτζετ αλλά το πρόβλημα τους δεν ήταν ποδοσφαιρικό, αλλά πρόβλημα χαρακτήρων. Και φυσικά αυτό έχει να κάνει και με τα αποδυτήρια και γι αυτό εφέτος αλλάζουν όλα.

Ακόμα και έτσι όπως ήμασταν εμείς θα το παίρναμε το πρωτάθλημα, αν μας άφηναν. Είδατε τι έγινε εδώ στο γήπεδο μας, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Κυρίως με τον Παναθηναϊκό. Εκεί χάθηκε το Πρωτάθλημα. Σφυρίζει πέναλτι έξω από την περιοχή, χάνεται το πρωτάθλημα εκείνη την στιγμή και δεν πάει ένας, ένας, να διαμαρτυρηθεί... Γι’ αυτό σας λέω. Όποιος δεν πονάει τη φανέλα, όποιος δε νιώθει που βρίσκεται, όποιος δεν σέβεται το ότι μπορεί να εργαστεί στις ιδανικές ποδοσφαιρικές συνθήκες, δεν έχει θέση πια σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ο υπερήφανος Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα πως... αλλάζουν όλα
ΕUROKINISSI

Είδατε στο βίντεο που προηγήθηκε την κοσμογονία στο προπονητικό του Ρέντη που είναι μέσα στα 10 καλύτερα της Ευρώπης. Τις αλλαγές στο Καραϊσκάκη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα γίνονται με όραμα και με σκληρή δουλειά. Και με το να βάζεις τα λεφτά σου. Βαρέθηκα να ακούω για έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλήθεια, είναι τόσο δύσκολο για αυτούς που τα λένε να ανακαλέσουν στη μνήμη τους ότι η χρονιά που έρχεται είναι η τρίτη χωρίς έσοδα απο Τσάμπιονς Λιγκ;

Είμαι υπερήφανος που άλλαξε το στάτους της ομάδας στην Ευρώπη. Βρεθήκαμε στην υψηλότερη θέση της ιστορίας μας, συμμετέχουμε σε όλες τις αρχές που σχεδιάζουν το ποδοσφαιρικό μέλλον, όπως το ECA, σαν ισότιμα μέλη, ενώ ιστορικές συνεργασίες και όπως αυτή με το Harvard ή την Unicef είναι συνεργασίες που κάνουν μόνο παγκόσμια κλαμπ και εκεί, στην ελίτ συγκαταλέγεται ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα μας θα ενισχυθεί και θα έρθουν και κάποιοι παίκτες το αμέσως επόμενο διάστημα. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι".

Για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

"Αυτό που έχουμε πετύχει τα 8 τελευταία χρόνια στον Ερασιτέχνη είναι θαύμα. Δύσκολα συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί και σίγουρα οι αριθμοί που είδαμε στο βίντεο μας βοηθάνε όλους να συνειδητοποιήσουμε ότι έχει γραφτεί Ιστορία και πρέπει όλοι να είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που ζούμε τέτοιες στιγμές με την ομάδα μας.

Υπάρχουν Ολυμπιακοί ευκατάστατοι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν; Εγώ και οι Αγγελόπουλοι έχουμε δώσει εκατομμύρια στη δίνη μιας κρίσης. Περιμένω λοιπόν να δω που είναι οι άλλοι που όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά ορισμένοι κάνουν και ζημιά στον Σύλλογο.

Ο υπερήφανος Μαρινάκης έστειλε το μήνυμα πως... αλλάζουν όλα
ΕUROKINISSI

Όποιος μπορεί να κάνει μεγαλύτερο τον Ολυμπιακό και θέλει, τον περιμένουμε. Και στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη. Αλλά ένα ευρώ δεν έχουμε δεί απο κανέναν. Ναι λοιπόν στην κριτική αλλά να υπάρχει εκτίμηση. Το θαύμα του Ερασιτέχνη γίνεται πραγματικότητα από τον απλό κόσμο που βάζει το υστέρημα του και από εμένα που είμαι πάντα εκεί. Και θα συνεχίσω να είμαι εκεί και να στηρίζω όλα τα τμήματα του Συλλόγου"!

Για την επίθεση που δέχεται η ομάδα του εκτός γηπέδων:

"Ακούω ξανά και ξανά για την πολιτική και αν μπλέκεται ο Ολυμπιακός κλπ κλπ. Ακούστε, εμείς έχουμε συγκρουστεί και εγώ και οι συνεργάτες μου με κάθε κυβέρνηση όταν είδαμε ότι θίγει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Δεν είναι θέμα κομματικό. Όμως ζούμε όλοι τι συμβαίνει και το πράγμα τα τελευταία δυο χρόνια έχει ξεφύγει. Δεν υπάρχει μέρα που δεν υπάρχει μια επίθεση στον Σύλλογο, σε εμένα, απο Υπουργούς, βουλευτές, πολιτευτές...

Συνηθίσαμε πια να μας αντιμετωπίζουν όλοι με βρώμικο πόλεμο. Εμείς έχουμε μάθει να απαντάμε με τη δουλειά μας και τις επιτυχίες μας. Με τις νίκες μας σε κάθε επίπεδο. Είτε αυτό είναι επιχειρήσεις, είτε είναι αθλητισμός, είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν μπορεί κανείς να μας λυγίσει γιατί και το δίκαιο και η αλήθεια της ζωής είναι με το μέρος μας"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK