Οι 11 καλύτεροι στην ιστορία του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Γιώργος Σιδέρης ψηφίστηκαν ανάμεσα στους 11 καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού στη μεγάλη ψηφοφορία που διενήργησε η επίσημη ιστοσελίδα των Πρωταθλητών. Διαβάστε αναλυτικά τα υπόλοιπα ονόματα.

Οι 11 καλύτεροι στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε φέτος 90 χρόνια ιστορίας και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ξεκίνησε από την αρχή του έτους μία σειρά από ενέργειες, για να γιορτάσει τα γενέθλια της ομάδας.

Ανάμεσα σε αυτές, ήταν και οι ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας στην ιστορία του Ολυμπιακού. Χιλιάδες φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία αυτούς τους μήνες να αναδείξουν τους ποδοσφαιριστές που κατά τη γνώμη τους αξίζουν να βρίσκονται στο πάνθεον της ιστορίας.

Η ψηφοφορία λοιπόν έληξε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε τα αποτελέσματα.

Στη "χρυσή" ενδεκάδα βρίσκονται:

Νίκος Αναστόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Δεληκάρης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κριστιάν Καρεμπέ, Ανδρέας Μουράτης, Λάγιος Ντέταρι, Όλεγκ Προτάσοφ, Γιώργος Σιδέρης, Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ