Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Μανιάτη

Λίγες ώρες μετά τη σκέψη του Πάουλο Μπέντο να ενεργοποιήσει ξανά τον ξεχασμένο Γιάννη Μανιάτη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε... θερμές ευχές στον Έλληνα άσο για τα γενέθλια του στα social media.

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν Μίκαελ Σκίμπε και Πάουλο Μπέντο, στο πλαίσιο της επαφής με όλους τους τεχνικούς της Super League, ο Γερμανός προπονητής ρώτησε για την κατάσταση που υπάρχει με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος είναι βασικός με τα χρώματα της Εθνικής.

Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως αν πάρει το ΟΚ από την διοίκηση του Ολυμπιακού, τότε ο έμπειρος μέρος θα πάρει ξανά μέρος μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ένα σενάριο που δεν μοιάζει πλέον καθόλου απίθανο.

Την Τετάρτη (12/10), πάντως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε θερμές ευχές στον 30άχρονο άσο με ποστ που έκανε στα social media. Ίσως και είναι μία νέα αρχή.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα