Οι Κινέζοι παραμονεύουν για Ιντέγε

Δεν έχει ατονίσει το ενδιαφέρον από ομάδα της "Chinese Super League" και δεν είναι και λίγοι στην Άπω Ανατολή που εκτιμούν ότι μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα φτάσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Νιγηριανό επιθετικό, Ιντέγε Μπράουν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ideye EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιντέγε περιμέναμε ότι θα έφευγε μέσα στον Γενάρη, αλλά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτός που πωλήθηκε με ποσό – ρεκόρ στην Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα, όταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είχε πάρει την απόφασή του να πει το “ναι” στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του Πανιωνίου εκτιμούσαν ότι ο Ιρανός δέχτηκε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, επειδή ένας εκ των Ιντέγιε ή Καρντόσο θα αποχωρούσε.

Τελικά, ο Ιντέγε εξακολουθεί να κάνει προπονήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού και να υπολογίζεται κανονικά από τον Πάουλο Μπέντο. Δεν έφτασε κάποια πρόταση που να έκανε “κλικ” στους ανθρώπους των “ερυθρολεύκων”. Πολλά ακούγονταν, πολλά είχαν κυκλοφορήσει, αλλά προς το παρόν ο Νιγηριανός επιθετικός παραμένει ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ακόμα όμως έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας. Το πρωτάθλημα της Κίνας ξεκινάει τον Μάρτιο και η αγορά παραμένει ακόμα ανοικτή. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι μία ομάδα από την Κίνα θα κάνει τελικά την κίνησή της στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αφρικανού φορ.

Να σας θυμίσουμε πότε είχε φτάσει η πρόταση για τον Ιντέγε στα γραφεία τ ης πειραϊκής ΠΑΕ; Λίγο πριν από τα ματς με την Άντερλεχτ. Είχε ενημερωθεί ο Μάρκο Σίλβα ότι τα λεφτά ήταν πολλλά, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον βασικό του επιθετικό.

Είχε φύγει κιόλας τον Γενάρη του 2016 ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον για την Άουγκσμπουργκ και είχε μείνει με τον Ιντέγε και τον Πουλίδο που μία έπαιζε και... τρεις ήταν στον πάγκο ή στην εξέδρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες από την Άπω Ανατολή. Από την άλλη επιμένουν οι Κινέζοι ότι παραμονεύουν και δεν είναι λίγες οι φορές που τα τελευταία δύο χρόνια αρκετά καλές μεταγραφές τις έχουν πραγματοποιήσει μέσα στον Φεβρουάριο.

Οπότε, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ακόμα για το αν θα βγάλει τη χρονιά ο Ιντέγε στο λιμάνι. Όσο υπάρχουν οι Κινέζοι και ρίχνουν κλεφτές ματιές προς την πλευρά του Νιγηριανού, όλα είναι ανοικτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τους πήρε με... ψίχουλα, τους πούλησε πανάκριβα!
Ο Ολυμπιακός ξέρει ν' αγοράζει, αλλά κυρίως να πουλάει
Ο Νιγηριανός που "χάλασε" το deal για Καραμάνο
Παρέδες: "Ομάδα θεσμός ο Ολυμπιακός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK