Οι Κινέζοι στην Αθήνα για να πάρουν τον Ιντέγε

Ο Νιγηριανός έχει πει “ναι” στα 4 εκ.της Tianjin Teda και πιέζει για να φύγει άμεσα, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στην κορύφωσή τους και την πιάτσα agents να υποστηρίζει πως δεν χαλάει το deal. Το πρόσωπο κλειδί, ο Πορτογάλος κόουτς και ο ρόλος του Τζον Ομπι Μίκελ.

Οι Κινέζοι στην Αθήνα για να πάρουν τον Ιντέγε

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Μπράουν Ιντέγε από τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει. Οι Κινέζοι βρίσκονται από χθες (Κυριακή) στην Αθήνα και διαπραγματεύονται με τους "ερυθρόλευκους" την αγορά του. Με σύμμαχο τους μάλιστα την επιθυμία του 28χρονου διεθνή Νιγηριανού να τον δώσουν με μεταγραφή, αφού του έχει γίνει μυθική προσφορά από την Tianjin Teda.

Σύμφωνα με την πιάτσα των agents την δουλειά με τους Κινέζους την κάνει πορτογαλικό μανατζερικό κανάλι, στο οποίο εμπλέκεται και ο Χοσέ Κάρλος Γκονσάλβες (ο ατζέντης των Μπέντο - Μάρκο Σίλβα αλλά και του Βίλας Μπόας, τον έχει πάει στη Shanghai SIPG). Άλλωστε στην Tianjin Teda ο προπονητής είναι Πορτογάλος (Πατσέκο) ενώ στην ομάδα πήγε στις 6 Ιανουαρίου ο φίλος, συμπατριώτης και συμπαίκτης του Ιντέγε στην Εθνική Νιγηρίας, ο Τζόν Όμπι Μίκελ της Τσέλσι.

Πάμε τώρα στο φρέσκο ρεπορτάζ: Η Tianjin Teda προσφέρει στον Ιντέγε κοντά στα 4 εκατ. τον χρόνο (τα 3,5 από αυτά είναι φιξ και τα υπολοιπα σε μπόνους)! Είναι πάρα πολλά τα λεφτά, αφού στην ουσία μιλάμε σχεδόν για 4πλασιασμό των αποδοχών του, συγκριτικά με αυτά που παίρνει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ιντέγε θέλει τόσο πολύ να πάει στην Κίνα που έλεγε πως δεν θα ταξιδέψει καν στην Τουρκία, για την ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως από την στιγμή που ο ίδιος ο Ιντέγε θελήσει να φύγει, θα είναι πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να τον κρατήσει με το ζόρι. Στον Ολυμπιακό έχει ήδη κατατεθεί πρόταση που δεν τον ικανοποιεί απόλυτα, με τους διαμεσολαβητές όμως, να είναι στην Ελλάδα (τόσο ο Αχμάντι, μάνατζερ του Νιγηριανού που έχει έδρα στο Λονδίνο, όσο και οι Πορτογάλοι) αποφασισμένοι να κλείσουν το deal.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή από την πιάτσα των agents, η πώληση θεωρείται απίθανο να χαλάσει. Ειδικά από την στιγμή που και ο Ιντέγε θα πιέσει για να φύγει, όταν μάλιστα πέρσι του είχαν αρνηθεί μια εξίσου σούπερ πρόταση, πάλι από την Κίνα. Τώρα τα λεφτά είναι περισσότερα για τον ποδοσφαιριστή και λιγότερα για τον Ολυμπιακό, που σε σχέση, πάντως, με τον Φλεβάρη του 2016 έχει την εναλλακτική του Ανσαριφάρντ για να πλαισιώσει τον Καρντόσο (πέρσι θα έμεναν μόνο με έναν φόρ, τον Πουλίδο αν έλεγαν το “ναι” στα 15 εκατ.).

Στο δια ταύτα: ο Ιντέγε ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα, με το σημείο τριβής στην μέχρι τώρα διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό να είναι τα περίπου 2 εκατ. που θα πρέπει να πάρουν οι εμπλεκόμενοι μάνατζερ. Γιατί άλλο να συμφωνήσεις στα 12 και να πρέπει να...γυρίσεις 2 για προμήθειες κι άλλο στα 14 για να σου μείνουν τα 12. Για την αγορά του Ιντέγε οι "ερυθρόλευκοι" στις 31 Αυγούστου του 2015 είχαν πληρώσει 5,5 εκατ. Ευρώ στην Γουέστ Μπρόγμουιτς, ενώ η τωρινή χρηματιστηριακή αξία του Νιγηριανού είναι 6 μύρια.

UPDATE: ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΣΤΑ 13 ΕΚ. ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση που ήρθε για τον Ιντέγε, αλλά οι Κινέζοι έχουν έτοιμη νέα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK