"Οι... κότες, τα Γκαγκατσάκια και οι παρακρατικοί μηχανισμοί"

Ο Κώστας Καραπαπάς, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή εννέα σημείων στα social media σχολίασε τα πάντα αναφορικά με το ντέρμπι της Τούμπας που δεν έγινε ποτέ και τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε όλα όσα κυκλοφορούν στον Τύπο σε εννέα σημεία.

Συγκεκριμένα, έδωσε απάντηση στον Γιώργο Σαββίδη αναφορικά με το ποστάρισμά που περιείχε... κότες.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν είπε ποτέ ότι ο Γκαρθία τραυματίστηκε στο μάτι, ενώ σημείωσε ότι ο γιατρός του αγώνα φορούσε ρούχα του ΠΑΟΚ και προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων" με τη συνοδεία του Λούμπος Μίχελ.

Για τον "ουδέτερο γιατρό" όπως τον χαρακτηρίζει, ανέφερε επίσης ότι είναι ο ίδιος που είχε χτυπήσει φροντιστή του Ολυμπιακού σε παλαιότερη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Επίσης, για το θέμα που έχει προκύψει αν ο Γκαρθία ήταν ή δεν ήταν τελικά δηλωμένος, ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε ότι ο Ισπανός ήταν κανονικά, αλλά ο ΠΑΟΚ και τα "Γκαγκατσάκια" όπως τονίζει διαρρέουν "αηδίες" για να μπερδέψουν τον κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK