Οι ντόπες Μοδέστο-Ιμπαγάσα πριν από την 3άρα!

Τι είπαν στους παίκτες οι δυο παλιοσειρές; Ποια ατάκα έφτιαξε τους "ερυθρόλευκους"; Τι ζήτησε και τι άλλαξε ο Πορτογάλος κόουτς πριν από τη σέντρα του ντέρμπι; Σε ποιους τομείς επέμεινε ο 47χρονος κόουτς και τι τελικά πήρε από τους παίκτες του; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Οι ντόπες Μοδέστο-Ιμπαγάσα πριν από την 3άρα!

Πώς κύλησαν οι τελευταίες ώρες πριν από το ντέρμπι για τους "ερυθρόλευκους" και τι συνέβη από τη διαδρομή τους από το Ρέντη στο Καραϊσκάκη. Ποιες οι τελευταίες οδηγίες του Πορτογάλου και παροτρύνσεις των παλιών (Ιμπαγάσα, Μοντέστο);

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για το τι συνέβη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια φαινόταν να βρίσκεται σε... άλλο γήπεδο, ο Μπέντο από εκεί που ήταν υπ' ατμόν κέρδισε ξανά πόντους και το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι τουλάχιστον για 15 μέρες, το διάστημα που θα κρατήσει η διακοπή του πρωταθλήματος, επέστρεψε η ηρεμία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Σίγουρα ο Μπέντο γνωρίζει πολύ καλά ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θέλει ακόμα δουλειά.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι συνέβη πριν από το ντέρμπι. Ποιες ήταν οι τελευταίες οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού, τι είπαν στους παίκτες οι Μοδέστο και Ιμπαγάσα, σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές λίγη ώρα πριν φτάσουν στο Καραϊσκάκη.

Το Σάββατο (1/10) το Contra.gr είχε ένα ρεπορτάζ ότι στο Ρέντη ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι. Αυτό το κλίμα έβγαινε. Είχαν φτάσει πολλά στα αφτιά των ποδοσφαιριστών. Το ήξεραν πολύ καλά ότι δεν θα περνούσε από... εξετάσεις μόνο ο Μπέντο, αλλά σε τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα το "μάρμαρο" θα το πλήρωναν και οι ίδιοι. Η... γιούχα θα πήγαινε σύννεφο.

Τα έβαλαν, λοιπόν, κάτω το τελευταίο διήμερο. Κάθισαν και συζήτησαν μεταξύ τους, τους έπιασαν και οι παλιότεροι Ιμπαγάσα και Μοδέστο για να τους εξηγήσουν τη σημασία του ντέρμπι, τους έδωσαν να καταλάβουν ότι "είστε μία σκάλα πάνω από την ΑΕΚ και πρέπει να καταλάβετε ότι έφτασε η ώρα των απαντήσεων" και να πού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη με το "μαχαίρι στα δόντια"!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διαδρομή από το Ρέντη ως το Καραϊσκάκη δεν ακουγόταν... κιχ! Ούτε πλακίτσες ούτε πειράγματα ο ένας στον άλλον ούτε χαβαλές! Ο Μπέντο έβλεπε τους παίκτες του να ανυπομονούν να φτάσει το πούλμαν στο φαληρικό γήπεδο.

Όσο για τον Πορτογάλο τεχνικό; Δεν έκανε καμία ιδιαίτερη ομιλία, αλλά αυτό που ζήτησε δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα γρήγορο γκολ για να κόψει τον... βήχα των "κιτρινόμαυρων". Ο Μπέντο είχε εντοπίσει το "θέμα" στον άξονα της μεσαίας γραμμής στην ΑΕΚ, είχε πριν από το ματς τετ α τετ με τον Μιλιβόγεβιτς με τον Σέρβο να του λέει πώς νιώθει σούπερ και ότι μπορεί να βοηθήσει στο 100% και οι παίκτες του μπήκαν με σκοπό να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη... δουλειά που τους είχε αναθέσει ο Μπέντο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν περίμεναν ότι θα είχαν τόσο εύκολη δουλειά. Κι αυτό, γιατί εκτιμούσαν ότι η ΑΕΚ που ήταν σαφώς πιο ξεκούραστη επειδή δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα τους... ζόριζε περισσότερο. Κι όμως, αυτό που είδαν ήταν ότι απέναντί τους είχαν μία ενδεκάδα παικτών που αντί να γυαλίζει το μάτι τους, σαν να είχαν ήταν λίγο... φοβισμένοι. Τώρα για ποιο λόγο ήταν "κάτασπροι"; Ας δώσει τις εξηγήσεις του ο Κετσπάγια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Φορτούνης είναι εδώ, τρελαμένος και το έδειξε!
Ο Μπέντο έπαθε, έμαθε και τέλος στα πειράματα
Ένας Μάρτινς έφερε την (κόκκινη) άνοιξη!
Ένας άλλος Ολυμπιακός έβγαλε νοκ άουτ την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK