Οι Πορτογάλοι στέλνουν και τον ζογκλέρ Καρσελά στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πήρε... φόρα και μετά τον Εμανουέλ Εμενίκε όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος για μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή αποκτώντας και τον εξτρέμ της Γρανάδα, Μεχντί Καρσελά!

SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez, left, battles New York Red Bulls defender Anthony Wallace for the ball during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz)
SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez, left, battles New York Red Bulls defender Anthony Wallace for the ball during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz) AP

Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός είχε κάνει αποκλειστικό focus στις περιπτώσεις των Εμενίκε, Καρσελά και Οφόε και όλα δείχνουν πως δικαιώνεται πανηγυρικά. Και αυτό γιατί την ώρα που ο Εμενίκε βρίσκεται στην Αθήνα και ανακοινώνεται επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας από λεπτό σε λεπτό, δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ο Μεχντί Καρσελά!

Οι Πορτογάλοι στέλνουν και τον ζογκλέρ Καρσελά στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, πορτογαλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού, της Γρανάδα, του παίκτη αλλά και της Μπενφίκα (οι "αετοί της Λισσαβώνας" έχουν ποσοστό ύψους 25% σε περίπτωση μεταπώλησής του) "κλείδωσε" οριστικά έναντι 3.000.000 ευρώ και πως η επόμενη στάση του Μαροκινού winger (με βελγικό διαβατήριο) θα είναι ο Πειραιάς.

Αισιοδοξία μάλιστα για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης πηγάζει και από τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, που ισχυρίζονται πως η συμφωνία με τους Ισπανούς για τον Καρσελά είναι θέμα ωρών να τελειώσει θετικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΧΝΤΙ ΚΑΡΣΕΛΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

Photo Credits: (AP Photo/Rich Schultz)

News 24/7

24MEDIA NETWORK