Οι πρώτες φωτογραφίες του Πουλίδο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μετά την απαγωγή του

Ο Άλαν Πουλίδο ξεπέρασε το σοκ της απαγωγής του και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού που έφτασε στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Πουλίδο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μετά την απαγωγή του

Αξέχαστο θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Άλαν Πουλίδο. Κι αυτό γιατί ο Μεξικανός ποδοσφαιριστές έγινε πρώτο θέμα παγκοσμίως, όταν έπεσε θύμα απαγωγής στην πατρίδα του. Τελικά όλα είχαν αίσιο τέλος και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο του πήρε αρκετές ημέρες να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

Πλέον όμως τον καλεί το καθήκον. Έτσι ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού και έφτασε στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

 

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ