Οι σκέψεις του Μάρκο Σίλβα, ο Μουνιέ, ο Σαμαράς και ο αμυντικός

Την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Τουρκία για φιλικά, ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη.

Οι σκέψεις του Μάρκο Σίλβα, ο Μουνιέ, ο Σαμαράς και ο αμυντικός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του και βρίσκεται πλέον στην Τουρκία για τα φιλικά με Φενέρμπαχτσε (21/7) και Αντάλιασπορ (23/7). Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση για να καλύψει τα κενά του, αλλά και αυτά που θέλει ο Μάρκο Σίλβα για να δημιουργήσει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Στο πρώτο πλάνο παραμένει ο Μουνιέ, αλλά και ο επιθετικός, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον Νέτο.

Ο Μουνιέ

Σύμφωνα με το "France Football", ο Αντονί Μουνιέ είναι κοντά στον Ολυμπιακό, αφού φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος είχε 9 γκολ και 7 ασίστ σε μια πολύ καλή χρονιά με τη Μονπελιέ, ανήκει στα "θέλω" του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πλέον πως θέλει να φτιάξει έναν Ολυμπιακό που θα παίζει από τα άκρα. Εξ ου η απόκτηση του Φελίπε Πάρντο.

Αμυντικός και φορ

Σχετικά με την επίθεση, έχουν προταθεί ένα κάρο ονόματα στον Ολυμπιακό. Οι ατζέντηδες, όπως είναι φυσιολογικό, μαθαίνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν κάτι καλό για τη γραμμή κρούσης και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουν ονόματα. Ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένα όνομα που έχει προταθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη σε αυτό, αλλά και ο Ιταλοαργεντινός Οσβάλντο.

Ο Μάρκο Σίλβα εξετάζει τις περιπτώσεις και σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού θα δώσει τη σχετική λίστα για να προχωρήσει το θέμα για την επίθεση, χωρίς να αποκλείεται και σε αυτή τη γραμμή να υπάρχει κάποιο όνομα από Πορτογαλία μεριά, όπως έγινε στην περίπτωση Πάρντο. Εξάλλου, είναι απολύτως φυσιολογικό αν γνωρίζει την αγορά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Από τη συγκεκριμένη αγορά εξετάζεται και η περίπτωση του Εβάντρο. Του Βραζιλιανοσέρβου κεντρικού μέσου της Πόρτο, τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Μάρκο Σίλβα και θεωρεί πως καλύπτει τα "θέλω" του.

Τέλος, αναφορικά με τον αμυντικό, η απόκτηση του Δημήτρη Γούτα δεν σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα σταματήσουν. Ο Λουίς Νέτο, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ανανέωσε με τη Ζενίτ μέχρι το 2019, συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να τον αποκτήσει δανεικό.

Πριν την Ολλανδία το ξεσκαρτάρισμα

Λίγο πριν το τέλος του Ιουλίου και πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία για τα φιλικά με Τβέντε και Φέγενορντ, ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Το λέμε λίγο... λαϊκά, αλλά ο Πορτογάλος θα αποφασίσει τι θα γίνει με ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο Τζανδάρης ή Ολαϊτάν. Έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές, πως ο νέος προπονητής των Πειραιωτών "σκανάρει" συνεχώς το ρόστερ και δη στα φιλικά για να προχωρήσει σε συγκεκριμένες επιλογές. Θέλει να φτάσει σε ένα μεγάλο ποσοστό στα "θέλω" του η ομάδα ώστε στη συνέχεια και όσο θα φτάνουμε στα μέσα Αυγούστου -και με τις προσθήκες που θα γίνουν- να δούμε τον δικό του Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK