Οι "στρατιώτες" του Ολυμπιακού!

Η εκπληκτική δουλειά των Βασίλη Βούζα και Τάσου Πάντου στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο "αρχηγός" Αριέλ Ιμπαγάσα και οι σίγουρες λύσεις Ράντου – Μουρίκη.

Οι "στρατιώτες" του Ολυμπιακού!

Με την Μπεσίκτας και ενδεχομένως και με τον Ατρόμητο ο Βασίλης Βούζας θα κάτσει στον κόκκινο πάγκο, έχοντας δίπλα του τους Τάσο Πάντο, Αριέλ Ιμπαγάσα, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

Ο Βούζας είναι ένας προπονητής που έχει κάνει σπουδαία δουλειά στις ακαδημίες. Δεν είναι μόνο τα πρωταθλήματα που κατέκτησε με την Κ20. Ξημεροβραδιάζεται στο Ρέντη και αν ρωτήσει κάποιος τους Ρέτσο, Νικολάου, Μανθάτη και Ανδρούτσο που πήραν συμμετοχές εφέτος στην πρώτη ομάδα, θα έχουν να λένε για το πόσο σημαντική ήταν η συνεισφορά του Βούζα στο να γίνουν ενεργά μέλη των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Τάσος Πάντος υπήρξε για χρόνια ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, κατέκτησε πρωταθλήματα και βρέθηκε στις "ερυθρόλευκες" ακαδημίες. Ο "Παντούρου" καθοδηγούσε παιδάκια στο Ρέντη (σ.σ. είχε την Κ12) και τώρα θα κληθεί να κάτσει δίπλα στον Βούζα ως βοηθός προπονητής.

Το ίδιο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος μετά το εξάμηνο πέρασμά του στην πρώτη ομάδα ως βοηθός του Μπέντο (κατ' άλλους είχε και ρόλο σκάουτ), πήγε στην Ακαδημία και τώρα επιστρέφει για να βοηθήσει και εκείνος με τη σειρά του αυτό το προσωρινά μεταβατικό στάδιο της ομάδας.

Όσο για τους Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη; Ο Μπέντο δεν ήθελε τον Ράντο γιατί έφερε δικό του γυμναστή τερματοφυλάκων. Για το τι άφησε ο Πορτογάλος γυμναστής, αυτό είναι κάτι που θα μπορούν να το απαντήσουν οι Λεάλι και Καπίνο. Πάντως, δεν παρουσιάστηκε και καμιά ιδιαίτερη βελτίωση.

Ο Ράντος πάντως τόσα χρόνια στο Ρέντη, έχει αποδείξει ποιος είναι. Άλλωστε, σπουδαίοι τερματοφύλακες όπως οι Ρομπέρτο, Κάρολ και Νικοπολίδης είχαν πει ότι ο Ράντος ήταν ο καλύτερος γυμναστής τερματοφυλάκων με τον οποίο είχαν συνεργαστεί. Αυτό τα λέει όλα. Ο Ράντος θα μείνει στο τεχνικό τιμ ακόμα και στην μετά – Βούζα εποχή.

Ο Χρήστος Μουρίκης είναι ο... "τρελός" του Ρέντη! Παθιασμένος με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, φτάνει σε σημείο να μην τον βλέπει το σπίτι του γιατί είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι παίκτες τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζουν τη δουλειά του. Ο Μουρίκης ήταν στην ομάδα, δεν είχε φύγει, αλλά ο Μπέντο εμπιστευόταν κατά κύριο λόγο τους δικούς του συνεργάτες. Είχε φέρει και δικό του γυμναστή πέρα από γυμναστή τερματοφυλάκων. Τώρα, όμως οι παίκτες θα ξαναδούν από την... καλή τον Χρήστο Μουρίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK