Οι Βέλγοι στέλνουν άμεσα Ζιλέ στον Ολυμπιακό

Δημοσιογράφος από το Βέλγιο αναφέρει ότι ο Γκιγιόμ Ζιλέ είναι με το ένα πόδι στον Πειραιά και μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη χώρα μας για να "κλείσει" τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Σιγή ιχθύος στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο" για την περίπτωση του έμπειρου παίκτη.

Belgiums Guillaume Gillet kicks the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Belgiums Guillaume Gillet kicks the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Παρότι στον Ολυμπιακό τηρείται σιγή ιχθύος όσον αφορά το θέμα του Ζιλέ, Βέλγος δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ο Κριστόφ Φρανκέν αποκαλύπτει ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Ελλάδα τη Δεύτερα ή την Τρίτη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζιλέ είναι στην αποστολή της Ναντ για τον αγώνα με τη Λιλ την Κυριακή (6/8), αλλά οι Βέλγοι τον στέλνουν στον Ολυμπιακό παρουσιάζοντας τον παίκτη έτοιμο να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK