Οικογενειακό γεύμα στον Ολυμπιακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10) οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της Διοίκησης του Ολυμπιακού γευμάτισαν στη Γλυφάδα.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή (του Αγίου Δημητρίου) τριών από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σύσσωμη η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, καθώς και μέλη της Διοίκησης γευμάτισαν μαζί το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10). Ο εκ των αρχηγών Δημήτρης Σιόβας, καθώς και οι νεαροί Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Γούτας, έκαναν το τραπέζι στους συμπαίκτες τους, στον Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του, καθώς και σε στελέχη του Ολυμπιακού.

 

 

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 13:30, σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας. Ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατέφθασαν στο γεύμα, όπου και είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στους εορτάζοντες υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Παρόντες ήταν οι Αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού κ.κ. Σάββας Θεοδωρίδης και Μιχάλης Κουντούρης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς, ενώ κοντά στην ομάδα ήταν, όπως πάντα, ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Γρηγόρης Γεωργάτος.

 

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για δύο ώρες στην άκρη την καθημερινότητα των προπονήσεων, τον φόρτο των συνεχόμενων αγώνων και την πίεση του πρωταθλητισμού. Διασκέδασαν, συζήτησαν, γέλασαν, ως μια μεγάλη παρέα, ως οικογένεια.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα