Ολυμπιακός κατά ΕΕΑ και Super League

Με ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει εσφαλμένη τόσο την απόφαση της ΕΕΑ για το πρόστιμο στον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και εκείνη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για την τιμωρία της έδρας του.

Ολυμπιακός κατά ΕΕΑ και Super League
INTIME SPORTS

H EEA επέβαλε την Πέμπτη (5/11) βαρύτατο πρόστιμο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κρίνοντας ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ασκεί διοίκηση στην ομάδα, αψηφώντας τους περιοριστικούς όρους.

Λίγες ώρες αργότερα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τους "ερυθρόλευκους" με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο ματς με τη Βέροια.

Οι δύο αυτές αποφάσεις προκάλεσαν την αντίδραση των Πειραιτών, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους τις χαρακτηρίζουν "εσφαλμένες".

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Σε σχέση με την προφανώς εσφαλμένη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Δικαιοδοτικού οργάνου της Superleague, η οποία επιβάλλει τιμωρία της έδρας μας για μια αγωνιστική, θα ασκηθεί έφεση. Είναι πρωτοφανής μια τόσο αυστηρή ποινή, απλά και μόνο για τη ρίψη ενός πυρσού και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα κανενός, ενώ σε πολύ χειρότερα περιστατικά σε άλλα γήπεδα, τις αμέσως προηγούμενες εβδομάδες, δεν ίσχυσε αντίστοιχη τιμωρία.

Σχετικά με τη νομικά εσφαλμένη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ελήφθη με αριθμητική ισοψηφία (3-3, με την ψήφο του Προέδρου της ΕΕΑ να υπερισχύει), θα προσβληθεί ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, με τη βεβαιότητα ότι θα ανατραπεί.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους μας ότι καμία παράνομη, αβάσιμη και αυθαίρετη απόφαση δεν μπορεί να σταματήσει το όραμα μας και να ανακόψει την πορεία των θριάμβων μας, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Παρά την ελπίδα του μετώπου των αποτυχημένων του ποδοσφαίρου, που ευελπιστούν ότι με παράνομες, αβάσιμες και αυθαίρετες αποφάσεις θα ανακόψουν την πορεία του συλλόγου εντός και εκτός συνόρων οι προσπάθειες τους θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με πίστη και δύναμη να κάνει υπερήφανη τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βαρύ πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό

Πρόστιμο στον Μαρινάκη από την ΕΕΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK