Ολυμπιακός-Λίβερπουλ 0-1

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Λίβερπουλ στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού αγώνα στο Σικάγο αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γρήγορο γκολ του Στέρλινγκ και γνώρισε την ήττα με 1-0. Δοκάρι ο Γκαζαριάν που ήταν κορυφαίος μαζί με τον Ντοσεβί.

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ 0-1

To live του αγώνα

Αυτό που πλήρωσε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση ήταν το γεγονός ότι μπήκε μάλλον χαλαρός στον αγωνιστικό χώρο. Πριν καλά-καλά προλάβουν να πατήσουν καλά στο γήπεδο οι παίκτες του, ο Στέρλινγκ είχε κάνει το 1-0 εκμεταλλευόμενος κόντρα που μπέρδεψε την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ από εκεί και πέρα ζήτησε να δει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του και λογικά θα έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που είδε. Η ομάδα του έβαλε την μπάλα κάτω, πλαγιοκόπησε πολλές φορές, είχε ποικιλία στο παιχνίδι της και τους Ντοσεβί, Γκαζαριάν σε εξαιρετική ημέρα.

Μόλις στο 11' ο Αρμένιος είχε ένα πολύ καλό σουτ ενώ στη συνέχεια, συγκεκριμένα στο 33', ο Σαβιόλα απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Στο άλλο μισό του γηπέδου, ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε από μία Λίβερπουλ που έψαχνε περισσότερο τις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο πρωταθλητής Ελλάδας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό παρά τις πολλές αλλαγές του Μίτσελ. Οσοι μπήκαν πρόσθεσαν φρεσκάδα και τρεξίματα, γεγονός που έφερε και πάλι σε παθητική στάση τον αντίπαλο. Στο 50' ο Γκαζαριάν είχε εξαιρετικό σουτ στο δοκάρι του Τζόουνς ενώ στο 80' ο πολύ καλός Μπουχαλάκης ντρίπλαρε και τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ χωρίς όμως να προλάβει να εκτελέσει.

Ασυμβίβαστος με την ιδέα της ήττας, ο Ολυμπιακός κόπιασε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση αλλά το σουτ του Σάμαρη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων εξουδετερώθηκε από τον Τζόουνς. Το αποτέλεσμα, έτσι, δεν ήρθε σ' αυτό το παιχνίδι, η εμφάνιση όμως ήταν, αν μην τι άλλο, ενθαρρυντική.

Λίβερπουλ (Ρόρτζερς): Τζόουνς, Τζόνσον (62' Κέλι), Σκρτελ, Τουρέ (62' Κόατες), Ενρίκε (46' Ρόμπινσον), Τζέραρντ (62' Λούκας), Χέντερσον, Τσαν (46' Άλεν), Μάρκοβιτς (46' Κοουτίνιο), Στέρλινγκ (75' Άιμπ), Στάριτζ (75' Λάμπερτ)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουί), Παπαδόπουλος (63' Μανωλάς), Σιόβας (72' Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (46 Μαζουακού), Εντινγκά (63' Κασάμι), Μανιάτης (46 Σάμαρης), Ντοσεβί (72' Μπουχαλάκης), Σαβιόλα (46' Τσόρι), Γκαζαριάν (63' Κολοβός), Διαμαντάκος (71' Παπάζογλου).

News 24/7

24MEDIA NETWORK